Se spune ca adevarul este pe undeva la mijloc.Acest domn mi se pare prea plin de miere si lapte,iar sotia sa o inconstienta si o belea...dupa descrierile autorului.De regula lucrurile nu stau chiar asa,iar povestea poate fi mult mai ampla si poate chiar altfel,dect vedem noi aici,o aparenta descrisa convenabil.
Eu nu cred ca sotul este cheie de biserica,din pacate in situatia unui divort aproape toti sotii se descriu astfel,omitand toate relele care le-au pricinuit de-a lungul caniciei,dar nici sotia nu poate fi prea inteleapta.In primul rand,indiferent de necazuri,ca o mama si femeie morala nu sari in bratele altcuiva,altui barbat,care daca este strain asta nu inseamna ca nu poate fi ca si sotul pe care-l detesti,este doar nou si-atat.
Deci,cum adevarul este pe undeva la mijloc,si cum noi nu suntem in masura a judeca un mariaj,trebuie sa fim impartiali si sa consideram acest conflict ca rezolvandu-se doar in sanul respectivei familii.Daca putem da un sfat,o facem succint si la general,fara judecati profunde si atat de nesigure.
|