bucurie !
Ma bucur mult, sau ca sa zic cu vorbele lui zizi, am fost uns la suflet de atitudinile voastre. Pot sa ma exprima asa, nu? ca sa evit formule mult prea greoaie gen "fratiile voastre". Daca insa doriti asa, o sa ma adresez asa. Am fost uns la suflet si ma bucur ca exista si crestini maturi in gandire, chiar tineri fiind. Ma simt ca preot, motivat si determinat sa cred ca inca Romania (dar, poate spun cuvinte prea mari) are o sansa. Si chiar daca nu ne cunoastem, fata catre fata, ne cunoastem in Duhul.
Eu intotdeauna am fost de parere, ca noi, ca si crestini ( lumina lumii si sarea pamantului, nu? asa zice Mantuitorul), e necesar, ca in aceste deosebit de grele vremuri, sa fim atenti uneori si cum pasim. Daramite, ce vorbim si ce exprimam. Cei care vor sa-si justifice atitudinile si faptele lor abia asteapta sa "prinda" ceva din greselile noastre. Se speculeaza cum spunea, totul. Cuvintele, faptele, atitudinile. Si de asemenea, mare atentie la cuvantul pe care-l spunem, dar mai ales la cel scris. Stim foarte bine vechil proverb latin, cu vorba care zboara si scrisul ce ramane, intarit si de cuvantul Mantuitorului, ca pentru fiecare cuvant vom da seama. I rog, deci pe cei care vor sa scrie ceva pe forum, daca se considera cu adevarat crestini si inteleg responsabilitatea faptului de a fi crestin, sa cantareasca foarte bine ce scriu, sa aiba discernamant. Sa se roage in prealabil de a posta. Sa-i ceara Domnului luminare si gand bun daca e de folos sa posteze sau nu. Cu siguranta ca Domnul raspunde.
Va imbratisez pe toti cu drag.
Pr. Marius
|