View Single Post
Vechi 31.10.2008, 09:05:26
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
Daca v-ash spune taina Sabatului, m-atzi lovi cu pietre shi unii shi altzii, shi ortodocshii dar shi adventishtii asha ca a-tzi face bine, ambele tabere sa nu mai hulitzi caci Sabatul este o sfanta shi foarte mare Taina... dar n-am s-o dezvalui... dar atat va pot spune de la CLD Cel Scris ca Sarbatoarea Sabatului se tzine de sambata seara pana luni dimineatza... fara cafea!
vad ca nu va intereseaza taina Sabatului ci hula shi nu ca mai scapatzi cate o hula din neputintza de stapanire ci cum sa va agonisitzi o gramada cat mai mare de hule lucrand de Sabat, poi daca singuri va autoblestematzi, eu ce sa va fac ?

Dar a face binele nu este oprit niciodata! mai ales ala dupa voia Stapanului Mantuitor. Shi asta o sustin preotzii-Dumnezeu ca eu nu shtiu...

"De aceea nici Eu nu va spun voua cu puterea Cui lucrez si Cine M-a Trimis pe Mine shi la Cine m-a trimis" ceva de genul asta, ca niciodata nu-mi amintesc cum trebuie, deci cam asta le-a raspuns Hristos fariseilor shi saducheilor ce-L intrebau mereu ispitindu-L shi vrand sa-L prinda cu minciuna shi vrand sa se indreptatzeasca pe ei inshilor... caci copilashii de pe treptele templului au shtiut raspunde drept...