Citat:
În prealabil postat de
marmat
Moise si Iosua se inchinau la DUmnezeu nu la chivot si heruvimi. A sta in fata lor e altceva , nu e inchinare la ele. Nu se rugau prin intermediul lor.
Citat:
În prealabil postat de vsovi
"cine Ma primeste pe Mine, Il primeste pe Cel Care M-a Trimis pe Mine"
"Asha cum M-a trimis pe Mine TATAL, Cel Care M-a trimis, asa va trimit si Eu pe voi..."
deci cine se inchina celui trimis de Dumnezeu, se inchina Lui Dumnezeu!Amin. Iar Preasfanta Maria cu pruncul Iisus Hristos, ori cu sf ap Ioan este sfanta Icoana a Lui Dumnezeu. Cine asculta de Hristos, asculta de sfanta Treime!.... Norul LUI Dumnezeu a zis foarte clar celor de fatza "... de El sa ascultati!"

|
shi mai este ceva important spus de sfantul ap Pavel:
fitzi urmatori ai mei asha cum eu insumi sunt urmator a Lui Hristos, shi ceea ce vedetzi la mine facand de la Hristos aia sa facetzi shi voi...
deci la Duh ne inchinam shi nu la ol adica la cele trupeshti, shi urmam cele ale LUI Dumnezeu din cei trimishi shi nu cele ale gLumii...
asta daca voieshte oarecineva "sa vina dupa Mine, sa-shi ia Crucea sa shi sa-mi urmeze Mie" cum ne arata sf ap Pavel, cautand moartea omului cel vechi pana la moarte shi dupa shi viatza omului cel nou pana la inviere shi dupa, pierzandu-shi sufletul sau, adica pacatul, nu pentru sine ci pentru Hristos care traia in El, fiind shi el parte din Hristos...