Citat:
În prealabil postat de consuela
intamplarea asta cu cainele nu stiu daca e o chestie gen semn. E greu sa imi dau seama, dar si mie mi s-au intamplat niste faze cu animale , pasari . Eram o data singura in casa iarna pe intuneric si eu chiar am o reala fobie sa stau singura in casa. Am vorbit pe tel mobil cu tata care trebuia sa vina cam in 45 minute de unde era atunci , era cam ora 6 seara, mama era la servici pana la 8 (lucra pe ture la farmacie) si eram singura cuc. M-am decis sa infrunt frica sa stau singura in casa sa vad daca rezist si cand m-am decis sa ies din casa ca nu mai puteam sta de frica, am auzit in spatele meu ca a aterizat in balcon exact langa mine (stateam pe balcon sa aud galagie de pe strada) un porumbel, porumbeii nu prea vin la etajul 2 decat de la et 4 in sus. Chestia e ca a stat pana in momentul in care am auzit in surdina la use cheia lui taica-miu si cam atunci a zburat. A stat pe pervazul de la balcon cam 30 minute, s-a mai plimbat inainte -inapoi pastrand cat de cat o anumita distanta de mine dar nu a dat semne ca ar vrea sa zboare de loc tot acest timp.
Era un porumbel roscat cu alb, foarte frumos si cat a stat acolo am simtit o linistire de care aveam mare nevoie si chiar admiram ce pasare frumoasa a venit asa aproape de mine dar nu am riscat sa intind mana (daca intindeam un pic mana il atingeam asa aproape a venit) de frica sa nu zboare si sa raman iar singura.
Oricum nu e o rezolvare a problemei mele, dar nu o sa uit faza asta, chiar nu stiu daca o fi fost ceva supranatural sau nu, poate fi foarte bine o coincidenta. Nu i-am dat absolut nimic de mancare ca imi era frica sa ies din camerta sa iau paine din bucatarie si imi era frica sa nu zboare. De obicei nu vin porumbei la etaje asa joase si mai ales dupa ce se lasa intunericul (iarna intre orele 6 si 7 seara)dar dupa cum am zis nu pot sa zic nici ca e o minune nici ca e o coincidenta...oricum ideea e ca mi-a folosit si mi-a placut, era o pasare foarte frumoasa.
|
Scumpa mea Consuela, sa nu uiti niciodata ca ai un inger pazitor. Incearca sa nu te mai temi de rau. Eu cred ca tu ai un sistem nervos mai fragil, de acolo teama ta. Incearca sa faci lucruri care te amuza si te relaxeaza cum ar fi sa asculti muzica preclasica sau sa te duci la teatru la comedii( se joaca la Teatrul Nottara o comedie usurica dar binevenita, ii zice Sarbatori fericite )si hraneste-te sanatos cu fructe, miere , vitamine si proteine. Draga mea, cand iti este frica distrage-ti atentia cu orice. Ai facut bine ca te-ai uitat la porumbel, animalele sunt in general bune).Nu ai ce sa patesti. Dumnezeu spune ca nu va lasa sa se clinteasca un fir de par din capul nostru fara stirea Tatalui. Iar Tatal ceresc este bunatatea insasi! Am mai spus ca frica este ca o lupa care mareste in mintea noastra puterea raului, de fapt numai Dumnezeu este puternic si vesnic. Domnul si ingerul tau pazitor sa te insoteasca!