Iubita sora! Ma bucur ca imi dai prilejul sa te indrum catre un sfant care face minuni dumnezeiesti! Acest Mare sfant este [COLOR=red]SFANTUL NECTARIE DIN EGHINA!!![/COLOR]
Acest minunat Sfant, a ajutat N femei la nastere, ba unele care aveau GRAVE probleme ba chiar si pruncule era extrem de afectat! Disperarea acestor femei a fost indreptata catre Sf.Nectarie care le-a ajutat sa nasca PERFECT SI SANATOS!!! Chiar un caz in care mama avea o hepatita ce era atat de grava ca ii spusese doctorul ca si pruncul e afectat si nu se stie daca va mai ajunge sa nasca si sa traiasca... In disperarea ei a zis ca numai Dz o poate salva... l-a vista pe Sf.Nectarie si i-a spus: "Nu teme copila mea, va fi bine!" si asa a fost, a nascut copilul perfect sanatos si ea nu mai avea nicio boala! Toti doctorii spitalului au ramas socati de minunea Sf.Nectarie...
Ceea ce te rog, este sa faci Acatistul Sf.Nectarie zilnic, sa ai o icoana cu Sf.Nectarie si sa aprinzi o candela in fata ei, sa arda necontenit si sa va miruiti cu ulei din candela in fiecare zi si o sa vedeti minunile lui Dumnezeu prin Bineplacutul Sau, Sfantul Nectarie!!! E bine sa mergi si sa te spovedesti, si de poti, mergi si te impartaseste lunar pana la nastere! Vei vedea MINUNILE LUI DUMNEZEU!!!
Toata Familia mea avem mare evlavie la acest Mare Sfant! Si am trait N minuni cu dansul de putem scrie o carte numai noi!
Deci, sora mea, te rog, ai nadejde la Dumnezeu si roaga-te la Sf.Nectarie ca te va ajuta enorm!
Sa fii binecuvantata!!!
|