View Single Post
Vechi 03.12.2006, 17:18:22
dmb dmb is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.10.2006
Implicit

Mai explic odata poate ceva in sufletul tau se misca( nu prea cred ca esti tare ratacit).
Dumnezeu a fost din inceput Sfinta Treime. Iisus, Cuvintul, Tatal si Sfintul Duh. E greu de inteles cum o treime poate fii un unic. Dar daca am intelege Dumnezeirea in deplinatatea ei, am fi si noi Dumnezei. Voi Musulmanii din mindrie credeti ca sinteti capabili sa-L intelegeti pe Dumnezeu cu mintea voastra marginita de oameni doar.Prin Fecioara Maria Dumnezeu s-a intrupat ca om.A asteptat ca Maria sa se nasca si sa accepte sa nasca pe Dumnezeul-om. Mii de ani. Iisus este Dumnezeu adevarat si om adevarat.Iar greu de inteles.Dar normal sa nu putem fiindca altfel iar am fii capabili sa intelegem dumnezeirea.
Tu vrei sa intelegi prin logica. NU SE POATE DECIT DACA DUMNEZEU NU_I DUMNEZEU lucru asta. Incearca prin inima.(si rugaciunea de mai sus se cheama si Rugaciunea inimii)
Iisus nici macan nu a fost acuzat de romani ci doar executat de ei.De acuzat l-au acuzat evreii.Daca nu dorea sa fie jertfa de impacare pentru oameni cu Dumnezeu putea sa dispara sa nu fie rastignit.Ca tot vorbesti de logica. Daca Iisus a putut invia un mort care mirosea deja de ce nu putea sa faca o minune mai mica si sa dispara pur si simplu? Daca a putut satura mii de oameni cu putina pine si citiva pestisori de ce nu putea sa-i faca favorabili lui in alegerea Baraba sau EL? Nu a dorit-o! S-a adus pe el insusi jertfa pentru noi si acolo pe cruce dindu-si sufletul tot ia mai iertat pe oameni.
Un gest Dumnezeiesc.