View Single Post
Vechi 31.10.2008, 21:56:20
ovidiu-s's Avatar
ovidiu-s ovidiu-s is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Targu Mures
Religia: Ortodox
Implicit

[COLOR=black]
Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9
Am eu o intrebare,ei,daca nu cred in Iisus Hristos,in Inviere etc,in ce cred? Ce dovezi au ei ca exista Dumnezeu? ce evenimente au ei? Mi se pare o absurbitate toate religiile astea protestante.
[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black]Nu toate ereziile protestante au acea[/COLOR][COLOR=black]și poziție despre Înviere și suflet. [/COLOR][COLOR=black]Secta adventista de ziua a saptea (din care fac parte câteva exemplare cum sunt marmat și vasinec) care postează pe forumul acesta crede în înviere, dar că la ei învierea înseamnă recrearea aceluiași om de către Dumnezeu. Pentru ei atunci când moare omul dispare și sufletul său, nu mai există conștient, acesta fiind creat pentru Judecată. După Judecată adventiștii spun că păcătoșii vor fi omorâți a doua oară, iar cei drepți se vor bucura de Împărăția Cerurilor. Iad nu există.[/COLOR]
[COLOR=black]În legătură cu IIsus Hristos, ei spun că cred în El, dar mai zic că IIsus a fost mort și cu sufletul după răstignire și astfel s-a odihnit în Ziua de sâmbătă pe care ei o cinstesc ca zi de odihnă, iar apoi a fost înviat de Tatăl.[/COLOR]