View Single Post
Vechi 31.10.2008, 22:35:40
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Loryb Vezi mesajul
Nici nu stiu de unde sa incep. Probabil ....Bine v-am gasit! :)
Cu totii trecem/am trecut printr-o perioada din aceea in care nimic nu merge bine. Ma aflu intr-o astfel de perioada. Vin la voi pentru a-mi recastiga optimismul ca totul va fi bine pana la urma.
M-am indepartat complet de la Calea cea Dreapta, pe Dumnezeu L-am uitat de tot, ba chiar pot spune ca mi-e foarte greu sa mai cred in existenta Lui. Simt, totusi, ca adanc in inima mea El este inca prezent si m-ar vrea inapoi. A fost alegerea mea sa traiesc in pacat, nici urma de indoiala. La inceput era parca doar o gluma si apoi totul parca a devenit din ce in ce mai serios si mai intunecat in acelasi timp. Si acum, cand simt ca neaparat trebuie sa ies din Intunericul asta, pur si simplu, nu gasesc puterea sa o fac. Adica stiu ca nu e bine ce fac si totusi fac acelasi lucru. Am ajuns la concluzia ca numai ceva divin ma poate ajuta. Cum sa-L regasesc pe Dumnezeu? Intreb la modul cel mai serios.
Cu cine sa vorbesc despre problema mea?

P.S. Traiesc in State, o Biserica Ortodoxa si un preot ortodox roman nu exista in apropiere.
Important este ca iti doresti reantoarcerea pe calea cea dreapta. Presiunea si mustrarea in care te afli nu este intamplatoare. Nu existe retete, formule magice in credinta Ortodoxa si asta o face unica intru toate credintele, ea este pur si simplu traire efectiva, goana dupa Dumnezeu, dragoste si intelepciune si tu dai semne evidente din toate cele de mai sus. Un pas l-ai facut, gasindu-ne pe noi frati intru credinta. Aici ai un site foarte bogat in continut, cu multe rugaciuni, Acatiste, articole . Citeste, traieste, iubeste, intelege. Daca nu ai o Biserica, un Duhovnic, este o problema intradevar, dar prin "apropiere", trebuie sa fie cineva sa-ti indrume pasii. Poti discuta cu cei din comunitate, pentru ca nu cred ca esti atat de izolat , indepartat de ai nostri cei de acolo. Avem un membru al forumului de nadejdie cu care poti discuta pe, privat. ( sora noastra Mirelat- Mirela). Multa nadejdie si lumina sa ai !