disperare
Eu vreau sa-ti spun doar ca Taina casatoriei este foarte puternica.Roaga-te bunului Dumnezeu pentru familia ta,iarta pe toata lumea si roaga-te din tot sufletul.Roag-o pe Fecioara Maria sa mijloceasca rugaciunile tale catre Fiul Ei.O sa vezi ca nu ramai fara raspuns.Dar nu condamna nimic,nu te certa cu nimeni,doar roaga-te.Pentru ca ce a unit Dumnezeu, omul nu poate desface.Chiar de ar face sotia ta pasi ca sa se desparta de tine,daca tu te rogi sincer ea nu te poate parasi.As vrea sa nu te superi ca te intreb,de fapt nu te intreb ci intreaba-te tu:mama ta nu are nici un amestec?Si poate ca ar fi bine sa-i arati si sa-i explici sotiei rolul vostru ca parinti in viata fetitelor voastre.Fa totul ca sa nu va despartiti.Mare pacat ar fi!Eu va pun pe pomelnicul meu,stiu ca tu esti Tudor si-i de-ajuns.Tudor cu familia.Eu cred ca este o incercare peste care o sa treceti cu bine.Doamne ajuta!