View Single Post
Vechi 01.11.2008, 01:49:29
beliver's Avatar
beliver beliver is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.10.2008
Locație: Ardeal
Religia: Ortodox
Implicit Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte

In general cand in viata lor au aparut greutatile si nu au stiut cum sa le faca fata.Dar si din cei care nu au trecut la vreo secta sunt care ii primesc pe iehovisti in casa pentru "studiu biblic si rugaciuni".N-am cu cine vorbi degeaba, incerc sa le spun ca-i pacat sa citesti cartile lor si sa discuti cu ei despre "turnul de veghere".Mai vine o vecina si la mama mea si-i baga in cap tot felul,nici nu stiu ce sa fac.Mai bine ar sta acasa si s-ar ruga pentru sufletul ei.Eu cred ca are un efect foarte rau asupra neamului nostru faptul ca s-au lepadat de religia ortodoxa atatia din rudele noastre.Oricum ne-am scindat,nu ne mai vizitam si nici n-avem cum, ca nu dureaza 10 minute si incep sa-ti impuie capul cu prostii si fiecare tine de-ale lui.Nu-ti vine sa crezi doar ti-s dragi, is neamurile tale cu care mergeai in concediu la mare,la munte,de sarbatori ne vizitam,vorbeam la telefon saptamanal si-acum nu ne mai recunoastem.Mai mult decat orice cred ca faptul ca nu se spovedesc atatia din neam are efect negativ asupra intregului neam,sau nu?Voi ce credeti?Si ce se poate face?Veniti cu o solutie?