View Single Post
Vechi 01.11.2008, 02:53:08
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Unii "crestini" considera sarbatorirea Craciunului un pacat pt ca se suprapune cu sarbatoarea pagana a nasterii sarelui, dar vedeti voi, in ortodoxie totul are un simbol, aceasta sarbatoare pagana se transforma in una crestina pt ca noi nu mai sarbatorim nasterea soarelui ci nasterea Soarelui Dreptatii adica a lui Iisus Hristos, pe mine ca si crestin nu ma intereseaza data exacta a naserii lui Hristos daca a fost sau nu in 25 decembrie, pe mine ma priveste faptul ca odata pe an eu imi reamintesc ca n urma cu 2000 de ani hristos Domnul s-a pogorat pe pamant s-a intrupat din Fecioara Maria si s-a facut Om pt ca noi sa ne putem indumnezeii, prin Jertfa Crucii sale a impacat cerul cu pamantul, constiinta mea imi spune clar ca eu nu sarbatoresc o sarbatoare pagana ci o sarbatoare a Cerului, sarbatoarea inceputului eliberarii noastre, cine are alte viziuni insamna ca nu l-a inteles pe Hristos

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
Reply With Quote