View Single Post
Vechi 01.11.2008, 12:10:23
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Bibe bine vor zice adventistii, dar noi nu am inventat nimic ci ne-am intors doar la Cuvantul lui Dumnezeu asa cum e prezentat in Scriptura si la trairea Bisericii primare, dar vedeti cum e, acelasi lucru il afirma si penticostalii si baptistii si crestinii dupa Evanghelie si Martorii lui Iehova etc. asa stand lucrurile putem deduce clar criza identitatii protestante si vedem foarte limpede ca fiecare denominatiune neo-protestanta are o doctrina principala pe care o inainteaza in detrimentul celorlalte, adventistii tin sun si tare cu Sabatul, penticostalii cu manifestarile Duhului Sfant concretizate prin vorbirea in limbi, baptistii pe necesitatea botezului la maturitate, Martorii lui Iehova pe necesitatea pronuntarii numelui lui Dumnezeu "Iahova" "Eu sunt cel ce sunt" asa cum il pronuntau evreii, de aici se vede clar problema, doctrinele si invataturile Bisericii trebuie sa fie in armonie , caracterul de secta sau grupare bazata in special pe o anumita invatatura este evident asa ca n-are rost sa ne mai batem cu pumnii in piept

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)