Subiect: Daruri
View Single Post
Vechi 01.11.2008, 13:54:51
Thheo Thheo is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Ce vreau sa va povestesc aici este ptr mine un dar, o minune pe care nu vreau s-o uit nicioadata....daca gresesc gandind asfel va rog sa ma corectati.Pana acum 6 -7ani eram un om fara D-zeu, nu mergeam la biserica decat in noaptea de inviere ptr a tine de urat unei vecine, dar viata mea sa schimbat si am inteles ca cel de sus ma iubeste si nu vrea ca eu sa raman o ignoranta toata viata....Am avut nevoie de maculatura ptr baiat la scoala si ptr ca contabila fratelui meu s-a oferit sa ma ajute am luat de la ea un sac plin cu carti si reviste.....am vrut sa le asez mai frumos si printre ele am gasit cateva carti destul de uzate despre parintele Cleopa,parintele Arsenie Boca,parintele Argatu.....am citi din ele si asta ma facut sa-mi schimb felul de a gandii, am inceput sa privesc cu alti ochi religia si sa realizez ca viata este un dar de care trebuie sa am mare grija ,ptr felul in care ma voi purta in aceasta lume imi voi primi rasplata...
"Și Iisus i-a zis:Să iubești pe Domnul Dumnezeul tău din toată inima ta, din tot sufletul tău și din tot cugetul tău:iată întâia fi cea mai mare poruncă.Iar cea de a doua asemenea cu aceasta:Să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți".
Reply With Quote