Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Cei ce refuza sa creada in oranduiala Divina, cred in destin, in stele si alte cele ce se fac, spre deliciul celui rau. Insasi voia libera ce ne-a fost data este "tinuta-n frau", pentru ca altfel de mult am fi pierit dupa mintile noastre cazute in pacat.
|
Cum adica...daca incepi sa crezi ca sunt stele este pe calea celui rau?Adica,sa mi se ierte indrazneala,dar din cauza unor oameni care gandsc asa,au fost arsi pe rug oameni care au descoperit ca Pamantul este rotund.Cat despre celule atoomi,da ele exista si nu numai lumea de stiinta au dscoperit asta,dar uitati-va la voi.Pielea din ce este alcatuita.Nu din celule.Daca este sa negam faptele astea,vom devenii nu numai inculti,dar vom ajunge sa credem ca doar ce se vede este real si asa vom ajunge sa credem ce credeau filozofii din sec XVIIINumai deveniti precum Toma necredinciosul pt ca lucrurile sunt dovedite.Ca sa numai spun ca exista si multi oaeni ,parapsihologi care au observat atomii de hrdrogen cu ochiul liber,dra in curand si noi vom putea vedea asa cand vom trece la alta dimensiune.Un alt ex. concret si care-l intereseaza pe toata lumea:nutritia.Cum altfel se descopera ca in analize,cei care lesina au lipsa de fier si mai stiu eu ce vitamine?STiinta a evoluat fratilor si trebuie sa ne conformam cu ea pt ca altfel spunem ca gandim bine dar vom devenii din ce in ce mai increduli si mai distantati de Dumnezeu.
Cat despre Biblie,nu trebuie sa scrie ca la oamenii inculti(ca sa nu-i numesc altfel)ca Dumnezeu a creat lumina,Pamantul s.m.d.p. ajutandu-se de energiile sale creand o celula care a tot dezvoltat-o in timp(sa mai specific si ca lumea nu a fost creatta chiar in 6 zile precum specifica Biblia?Timpul e creat de om si el nu exista in fata lui D-zeu)Orice noua specie aparuta pe Pamant se datoreaza jocului de microbioni pe care D-zeu il aplica.Sa numai gandim ca daca noi nu vedem de tesuturile noastre grosolane,inseamna ca nu exista.Chiar si marii Sfinti Parinti simt aceste fiinte minuscule.De ce spune Iisus ca :macar un sambure de credinta daca vom avea,vom putea face lucruri pe care nici nu le visam.