Citat:
În prealabil postat de vasinec
Sfanta Scriptura nu ne vorbeste de schimbarea a ceea ce Dumnezeu a "binecuvantat si sfintit" de la inceputul lumii, adica ziua a saptea.
Iar istoria ne arata ca omul, nu Domnul, a schimbat aceasta zi. Nu-L faceti pe Dumnezeu partas la nelegiuirea omului."Se va incumeta sa schimbe legile si vremea"(Daniel 7:25). Profetia se implineste.
|
poi cine o schimba daca nu voi? ca doar voi va incumetatzi sa reschimbatzi la loc, v-am zis eu ca nu-L recunoashtetzi drept Hristos-Dumnezeu...
iar scriptura vorbeshte mereu despre asha cum sustzin eu shi nu dumneata... shi nu eu sustzin ci tzi-am spus cine: CUVANTUL LUI DUMNEZEU, caci el a cerut sa se tzina SABATUL INVIERII shi al Odihnei, de sambata seara pana luni dimineazta...
dar legile sunt pentru necredincios, pentru pacatos, pentru cel rau, caci pentru cei binecuvintatzi shi sfintzitzi este vietzuirea dupa HAR....
deci voi confirmatzi profetzia caci:
cine o schimba daca nu voi? ca doar voi va incumetatzi sa reschimbatzi la loc ceea ce Domnul a schimbat adica a innoit caci n-a schimbat nimic, v-am zis eu ca nu-L recunoashtetzi drept Hristos-Dumnezeu...
deci nu mai cauta in scripturi argumente ca nu le vei gasi fiindca nu vrei sa le gaseshti shi nici sa crezi ca sa ascultzi ci vrei sa-i crezi pe antichrishti ca sa te faca ingerash... inger al nedreptatzii, al minciunii shi al inshelarii.... treaba ta... "draga" vasiniec... uite cum o sa te intampine cei pt care te sbatzi sa-i aprobi: asha :19::19::19: