View Single Post
Vechi 04.11.2008, 14:27:32
dan_ion dan_ion is offline
Member

Data înregistrării: 01.05.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Aprecieri oarecum asemanatoare s-au facut si despre un preot ortodox cu adevarat, care a vindecat sufleteste si trupeste mii de crestini, care ne-a spus adevarul despre tot ce se intampla in lume. Dati cautare ,,parintele Gabriel Nicu". Prin predicile incisive si prin pilda de sfintenie, a bulversat putin ecumenismul din Romania. A rabdat multe in timpul vietii si mai rabda si acum, caci cuvintele Sfintiei Sale au ars si ard.

Un astfel de preot nu are cum sa fie pretuit de catre cei care-l considera un obstacol in calea ecumenismului si a pecetluirii cu semnul diavolului. Incercarea de a scrie o carte despre acest preot a fost compromisa. Cu toate acestea, la mormantul parintelui Gabriel, situat in satul Mogosesti, comuna Dragomiresti, judetul Dambovita, exista mereu flori albe proaspete, semn ca exista crestini care continua sa-i ceara ajutorul.

Am avut sansa sa-i fiu fiica duhovniceasca. Am trait minuni, am vazut oameni necredinciosi schimbandu-se prin rugaciunile parintelui, am vazut oameni cu diferite probleme pe care si le-au rezolvat. Ma intorceam de la slujbele Parintelui cu o imensa bucurie in suflet. La fel mi se intampla si acum, cand ma intorc de la mormantul Parintelui.

Pe 1 iulie se implinesc trei ani de la trecerea Sfintiei Sale la cele vesnice. Avem rabdare si avem incredere ca Dumnezeu le va orandui pe toate dupa voia Sa si nu dupa voia noastra. In calitate de crestini ai parintelui Gabriel, avem datoria sa procedam in spirit ortodox si sa supunem atentiei minunile acestui parinte spre slava Preasfintei Treimi, nu pentru vreun avantaj oarecare.

Da, in aceste vremuri multi sfinti ar fi vrut sa traiasca pentru a-l marturisi pe Hristos. Asa ca atentie! Cei care nu se conformeaza cerintelor acestor vremuri nu sunt neaparat vrajitori!
Sunt convins ca asa este! Vizionarul Gabriel a fost parintele Gabriel Nicu,vazator cu duhul.Ar fi foarte interesant sa aflu mai multe din ceea ce spunea despre magia neagra si Marele Ocultism.