View Single Post
Vechi 04.11.2008, 23:20:13
marmat marmat is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Parintele Arsenie Papacioc:
"Și știi ce înseamnă cruce? Să-ți iei ce nu-ți convine".

Poate tocmai de aceea e greu de acceptat crucea: omul vrea doar ce-i convine. Si atunci unde e sacrificiul? Unde e credinta? Pentru ce sa luam cununa?
Vrem rasplata in cer, dar facem numai ce ne place.
Oare asa Il urmam pe Hristos? Da, acceptand CRUCEA si facand ce nu ne convine.
Da,ai dreptate .
Dar vezi tu ca cei mai multi isi iau doar obiectul cruciulita sau crucifix si isi pun increderea in el ca ii fereste de probleme.
Chiar e asa greu de inteles ca Satana e asa parsiv incit va indeamna sa va puneti increderea in orice altceva decit direct in Hristos?
Orice altceva(obiect sau obicei) insemna diluare a relatiei cu Hristos.

2[SIZE=2] ,,Eu sînt Domnul, Dumnezeul tău, care te -a scos din țara Egiptului, din casa robiei.
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#000080][SIZE=2][COLOR=#000080]3[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2] Să nu ai alți dumnezei afară de Mine.
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#000080][SIZE=2][COLOR=#000080]4[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2] Să nu-ți faci chip cioplit, nici vreo înfățișare a lucrurilor cari sînt sus în ceruri, sau jos pe pămînt, sau în apele mai de jos de cît pămîntul.
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#000080][SIZE=2][COLOR=#000080]5[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2] Să nu te închini înaintea lor, și să nu le slujești; căci Eu, Domnul, Dumnezeul tău, sînt un Dumnezeu gelos, care pedepsesc nelegiuirea părinților în copii pînă la al treilea și la al patrulea neam al celor ce Mă urăsc,
[/SIZE][SIZE=2][COLOR=#000080][SIZE=2][COLOR=#000080]6[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2] și Mă îndur pînă la al miilea neam de cei ce Mă iubesc și păzesc poruncile Mele.[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]Crucea ramine un element al uciderii , evenimentul important este jertfa pentru ispasirea pacatelor.
[/SIZE]
Reply With Quote