View Single Post
Vechi 07.11.2008, 17:15:46
razvan_m
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasinec Vezi mesajul
[COLOR=black][SIZE=3]Spui că te iei după Biblie și numai după Biblie, dar nu ai dat niciodată un răspuns la întrebarea? E oare pură întâmplare faptul că susții orbește aceleași lucruri pe care le-a propovăduit și fondatoarea „bisericii” adventiste de ziua a saptea, (cult caruia intamplator tu si parinti tai îi apartii), profetesa mincinoasă Ellen White?[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=black][SIZE=3]Unde e vorba de manipulare? La secta ta sau la noi la ortodocsi?[/SIZE][/COLOR]
Pot sa dau un raspuns particular? Cand am cunoscut biserica adventista, am studiat "manualul doctrinelor biblice" si l-am verificat cu Sfanta Scriptura. Au fost anumite puncte de doctrina cu care nu ma impacam deloc, cum ar fi tinerea zilei a saptea. Am "ciulit urechile" in toate partile, la teoriile ortodoxe, la cele baptiste, etc. In cele din urma, mi-am dat seama ca doctrina adventista este cea mai aproape de Sfanta Scriptura.
Dupa un an de zile (am avut tot timpul din lume sa ma gandesc si rasgandesc), m-am botezat. Am fost examinat daca cunosc Sfanta Scriptura si daca sunt de acord cu doctrinele adventiste. Nu esti botezat dacat atunci cand ai propria convingere ca vrei sa faci asta. Cunosc persoane care frecventeaza biserica adventista de ani de zile, dar nu fac pasul in apa botezului. Este optiunea lor, pe care toti le-o respecta.

Nu inteleg ce aveti cu Ellen White. Doctrina adventista este cea mai aproape de Sfanta Scriptura (parerea mea - cum ar spune un parlamentar). Daca scrierile Ellenei White (nu spun ca toate, ca nu le prea cunosc) coincid cu doctrina adventista, rezulta ca si aceste scrieri sunt cel mai aproape de Sfanta Scriptura. Scrierile care nu sunt in armonie cu Sfanta Scriptura, nu sunt luate de bune, oricine ar fi cel care le-a scris.

http://www.intercer.net/article.php?id=988

Puteti verifica doctrinele adventiste cu Sfanta Scriptura.[/quote]

Ganditi-va putin logic, cei care sunteti in eretismele neo-protestante:
De cand au aparut sectele voastre? De cel mai devreme pe la anii 1650 in America, cand eretici catolici si protestanti care au emigrat in America, neavand in Lumea Noua preoti hirotoniti dupa Sfanta Taina a Preotiei din Sfanta Biserica a lui Hristos, au inceput sa interpreteze Sfanta Scriptura dupa mintea lor ratacita de pacate. Ori, nu mirenii pot interpreta Sfanta Scriptura dupa cum li se nazareste, si nici pastorii sectarilor neo-protestanti, carora nu li s-a transmis de catre nimeni harul Preotiei prin punerea mainilor, ci numai de preotii Adevaratei Biserici a lui Hristos, CARE NU DAINUIE DE PE LA ANII 1650 CI ESTE MAI VECHE SI MAI INTARITA IN SFANTA CREDINTA CU CCA. 1600 DE ANI FATA DE RATACIRILE VOASTRE, ADVENTISTE SI DE ALTE CULORI SATANICESTI ...
Reply With Quote