Citat:
Īn prealabil postat de danyel
Mi-e teama! nu stiu de ce dar am o retinere cu privire la cinstirea moastelor. oare este din cauza netrebniciei mele? asi vrea sa ma luminati! Domnul sa ne lumineze
|
Teama ta vine sigur de la o idee preconceputa pe care ti-ai creat-o singur in subconstient.
Realitatea este ca cinstirea si inchinarea la Sf. Moaste face cu adevarat minuni cu respectiva persoana.Iti spun din experienta ca am trait adevarate minuni langa moastele Sf.Dimitrie,Sf.Parascheva,Sf.Grigorie Decapolitul(de la Manast.Bistrita din Valcea)...este adevarat ca fiecare experienta traita de cineva poate nu are nici o importanta pt altcineva dar asta mai putin conteaza. Eu cred ca importanta este trairea personala vis-a-vis de Sf.Moaste.
Eu sunt coplesita de ajutorul pe care l-am simtit de la sfintii care au moaste la noi si nu numai...nu pot exprima in cuvinte starile de bucurie si emotiile pe care le-am avut atunci cand am realizat rapiditatea cu care a venit ajutorul comparativ cu timpul cand a decurs rugamintea mea.
Incearca si tu sa te apropii mai mult si sa comunici cu ei ca si cu un prieten care este efectiv langa tine si doreste sa te ajute.Sunt sigura ca ,daca vei fi atent vei trai si vei constientiza cu adevarat prezenta si ajutorul lor(adica al Sfintilor la ale caror moaste te vei ruga).