Citat:
În prealabil postat de Loryb
Pai Cristi, al tau tabiet care e? Sa nu zici ca n-ai!
Si daca tot vorbiti de ajutor pe forumul acesta, cine-mi spune si mie cum pun zambareti in mesaje?
|
Pai sa o luam in ordine . Acum nu mai stiu de sunt tabieturi sau placeri, dupa ce mi-a atras atentia silvestar ca sa nu facem confuzia dintre tabiet si placere. Dar oare tabietul nu se naste si din placere ? Dar nu ma contrazic cu silvestar, find mult mai scolita ca mine si ca multi de aici. Bautul cafelei acasa, la servici si iar acasa, cititul la ore fixe. Cu fumatul am luptat mult in viata mea. Singurul care m-a pus la punct a fost Duhovnicul meu Parintele Paul. Am fumat 25 -30 de ani. Am avut caderi din nou si iar indreptare si iar caderi si iar indreptare. Singurul medic al meu este Duhovnicul . Ce n-au reusit o armata de oameni, a reusit Duhovnicul, Biserica in general. Alte tabieturi, placeri, pigulitul plantelor, izolarea in meditatie si odihna. Nu mai stiu. Ma mai gandesc si o sa-ti mai spun. Emotioanele sunt mare problema, vad. Eu le-am accesat la noroc, la intamplare, dar oare exista noroc, intamplare. Nu, nu cred. Asa a fost sa fie. Nu sunt expert in net, poate altii sa-ti spuna tie si lui Thheo , ce si cum.