Subiect: Ajutor!
View Single Post
Vechi 10.11.2008, 11:53:43
PLMA PLMA is offline
Banned

Data înregistrării: 06.11.2008
Exclamation Ajutor

Iubite prieten, eu pot sa-ti spun doar atat:
la varsta de 2 luni, era sa mor in foc si m-a salvat PAMANTUL! De la 2 luni la 11 luni, bolnava fiind am fost de 7 ori in coma. Apoi de la 11 la 28 de ani am trait mai mult prin spitale devenind posesoarea unui carnet medical cu 7 diagnostice majore. La 15 ani, mi s-au rupt ambele meniscuri de la piciorul stang plus 800 ml de lichid. In urma unei mari greseli spirituale, aprox 3 ani am avut metroragie (27 zile/luna menstruatie, cauzata de grav dezechilibru hormonal ziceau doctorii!)
In urma a mai multe accidente grave de masina, mi-am rupt multe oase, intotdeauna, fracturile fiind duble. (chiar si fractura dubla de coccis am avut!) Pentru diagnosticul de metroragie, am fost la multe spitale din Europa, in vederea diagnosticarii si tratamentului. Situatia era doar pe scurta durata de timp ameliorata!
La sfatul unor intelepti mi-am cautat tratamentul la biserica! TATAL NOSTRU mi-a arata calea si ma trimis la un SFANT PARINTE CU HAR ( T(Z)IPORDEI de la MANASTIREA MARCUTA);care dupa ce mi-a citit impotriva blestemelor si vrajilor, m-a vindecat pe loc! Aceasa EXPERIENTA MINUNATA, m-a facut sa inteleg CALEA ESTE CALEA VINDECARII!De aceea am renuntat la viata obisnuita si m-am apucat sa CAUT ADEVARUL!(ADICA PE TATAL NOSTRU) Fara intermediar, pe masura ce incepusem sa inteleg principii , concepte, tehnici de rugaciune, mi s-au vindecat toate bolile! Am trait, inclusiv minunile vindecarilor rapide a fracturilor! Ortopezii care-mi vedeau radiografiile, disperati mi-au spus: "ca daca toti oameni ar incepe sa se vindece asa, ei ar ramane fara munca!". Am avut un singur menisc operat, atunci cand nu stiam cum...intelegand ca orice boala fizica isi are originea in boala sufleteasca, am inceput sa ma rog intens! Medicii mi-au interzis orice efort fizic, ortostatismul prelungit, etc, (dupa ei, ar fi trebuit sa-mi cumpar un "PALTON DE LEMN"...HAHAHA) sustinand ca nu prea sunt solutii exceptand operatiile...cu mare credinta in IUBITUL TATA, m-am rugat, m-am transformat interior,si toate bolile, fracturile, etc. s-au vindecat de parca nu ar fi existat! Nu sunt nici macar meteo sensibila! In 2005, am fost atacata de niste hoti (5 persoane) a trebuit sa ma lupt cu ei, i-am invins dar m-am rostgolit in cadere pe 7 trepte de marmura! Am retrait experienta genunchiului stg (ambele meniscuri rupte si aprox 1L de lichid), plus rupturi de ligamente! TATA, mi-a aratat din nou minunea vindecarii! In 3 zile lichidul s-a resorbit singur (fara punctie!!!!!), in 5 zile am mers fara durereri, in 3-6 luni, (vindecare treptata fara medici sau tratamente), meniscurile si ligamentele s-au regenerat complet! Azi, sunt un OM LIBER SI PERFECT SANATOS!
Exista oare DUMNEZEU, TATAL NOSTRU? ENERGIA UNIVERSALA INFINITA IN MANIFESTARE, IUBITOARE, CREATOARE?
FRATIOARE!!!...TRAIESC MINUNI IN FIECARE CLIPA! Ma consider CEL MAI FERICIT OM ALATURI DE TATA SI TOT CEEA CE INSEAMNA EL! IMI ARATA TOT, MA INVATA TOT! Sunt in LUMINA, IUBIREA, INTELEPCIUNEA, VOINTA SI PUTEREA LUI!in ciuda dezastrului de pe Terra, TOTUL VA FI BINE, CU O SINGURA CONDITIE: SA INTELEGEM PRINCIPIUL MESIANIC- CHRISTIC SI SA-L APLICAM, NOI INTREAGA OMENIRE!
REVOLUTIA SPIRITUALA (CONVERSIA IN CONSTIINTA CHRISTICA) E CALEA ECHILIBRULUI SI ARMONIEI, PACII DE 1000 DE ANI CE VA URMA! AMIN! Cand spunem rugaciunea TATAL NOSTRU, AR TREBUI SA ZICEM : ,,/TATAL NOSTRU CARE ESTI IN MINE/NOI/PESTE TOT!... atunci, SA VEDETI MINUNI!...DOAMNE...SUNT CEL MAI FERICIT OM SI, DORESC TUTUROR FIINTELOR, INTREGII CREATII DIVINE...SA FIE ASA...AMIN! Iti doresc tie si INTREGII LUMI, DRUM DREPT PE CALEA LUMINII, IUBIREA,INTELEPCIUNEA, VOINTA, FORTA DIVINA A TATALUI NOSTRU!( CARE SE MANIFESTA IN GAND, INIMA, SUFLET, PRIN SFANTUL DUH) AMIN!
Reply With Quote