Subiect: Ajutor!
View Single Post
Vechi 10.11.2008, 12:05:11
sherlock_holmes sherlock_holmes is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.07.2008
Locație: commonwealth
Religia: Ortodox
Implicit

Lucrul cel mai important:De ce ii recomandati voi un preot in Bucuresti ?...daca traieste in Satu-mare ?

draga zryac,

Nu stiu daca spune in Sfinta Scriptura ca pamintul este plat ( eu sint sigur 185% ca nu scrie )...dar imagineaza-ti ca ar fi scris ca pamintul este rotund.Pai timp de 15 secole,pina cind s-a descoperit ca pamintul este asa,toti cei care ar fi citit Biblia si ar fi fost ca tine ar fi sarit in sus ca nu este adevarat...ca pamintul este plat.

Sau daca ar scrie ca pamintul are 30 000 de ani vechime( sa zicem ) si ca datarea cu carbon este falsa,nu ar sari toti stiintificii in sus ca nu este asa...asta pina cind or descoperi ca metoda lor chiar e dusa cu pluta.

Sau daca ar fi scris de avioane si rachete si holograme si bombe atomice....imagineaza-ti ce ar mai fi crezut oamenii timp de 2 milenii,ar fi fost complet confuzati.

Sau daca ar fi spus adevaruri stiintifice pe care ai nostri ca brazii abia le vor descoperi in 5 mii de ani( nu va speriati,ca nu mai tine atit,dar ca exemplu )....pina atunci,nu am fi sarit in sus ca nu este adevarat ?

Nu crede lumea despre suflet,sau nemurirea lui ( nu are nici o legatura aici cu adventistii),nu cred in Dumnezeu,desi a coborit pe pamint si a trait printre noi,nu-si doresc viata fara de moarte,nu vor sa inteleaga ca toate nenorocirile vin de la pacatele care le facem,de la neascultarea poruncilor lui Dumnezeu care sint medicamente,leacuri pentru mintea,sufletul si trupul nostru... ce adevaruri stiintifice ne-ar mai trebui noua in Sfinta Scriptura,parca acolo ar fi baiul ?

PS.cred ca am cam exagerat cu saritul in sus...