Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.07.2025, 22:20:59
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Aș fi vrut să înțelegi că preocuparea mea principală nu e pentru N.D., pe care nu-l cunosc personal și la care bârfele astea probabil nici nu ajung, ci pentru sufletul tău, de care îmi pare sincer rău să văd că ține cu tot dinadinsul să nu se oprească din alunecarea pe panta asta a minciunii, a josniciei, a disprețului și urii.

E cu atât mai grav, cu cât ești foarte activ în încercarea de a-i aduce și pe alții pe același făgaș descendent, deși se pare că fără prea mult succes pe acest forum, din fericire.
Vechi 10.07.2025, 22:31:35
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Aș fi vrut să înțelegi că preocuparea mea principală nu e pentru N.D., pe care nu-l cunosc personal și la care bârfele astea probabil nici nu ajung, ci pentru sufletul tău, de care îmi pare sincer rău să văd că ține cu tot dinadinsul să nu se oprească din alunecarea pe panta asta a minciunii, a josniciei, a disprețului și urii.

E cu atât mai grav, cu cât ești foarte activ în încercarea de a-i aduce și pe alții pe același făgaș descendent, deși se pare că fără prea mult succes pe acest forum, din fericire.
Da eu eram problema, nu că ne târăsc ăștia într-un hău care ne va da înapoi mult timp.

Eu ți-am furat cu taxe din buzunar și te-am tâlhărit de dreptul tău de proprietate, eu te urmăresc prin panopticon, eu îți bag pe gât niște căcaturi de seruri experimentale și alte tratamente care te îmbolnăvesc.
Eu îți dau propagandă plătită cu zeci de milioane de euro cu bani furați din taxe și impozite.

Eu îți dau jocuri de noroc, farmacii, la orice colț de stradă, amaneturi și IFN-uri.

Nu era nimic de comentat dacă păcăliciul ăsta nu era într-o funcție care presupune multă tenacitate, spirit de inițiativă, abilități de negociere pentru țara ta.

Procesul de negociere e unul foarte dur și cu niște lupi la masă acest păcălici nu va face decât să ne afunde.