Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.12.2025, 11:40:18
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul

1. Gândește-te că Bolojan deja s-a căcat pe el când l-au înjurat 20.000 de mii de oameni la Alba Iulia la ziua națională, ce înseamnă 3-4 milioane de oameni care sar cu bâtele ca minerii la bătaie cu autoritățile că nu au ce mânca și nu-și mai permit nimic, ba chiar și autoritățile fraternizând.

2. Se mai poate merge și pe scenariul economie de război, deliberat să închidă tot ca să meargă toți să moară pt păpușari împotriva Rusiei, să nu mai fie altceva disponibil decât meserii în zona militară.

3. Și mai e și al treilea scenariu căcații sistemului se grăbesc să aștearnă venirea antihristului prin împlinirea agendei 2030 ca să-și facă toți cipul și semnul fiarei, fără de care nu vor mai avea confort.
1. Cred ca glumesti.
Eu nu am acelesi impresii despre cei din putere nu numai de aici ci de peste tot in lumea occidentala. Mai mult vad o siguranta deplina fara absolut nici o emotie de vulnerabilitate si desemenea cred ca in cabinetele lor si pe terasele caldirilor de partid se amuza copios la o bere si un trabuc cubanez, rad de se kka pe ei de cat de in siguranta se simt.

Fix ca la plandemie daca ti auci aminte cand ii pozau stand la petreceri pe terase fara masti in timp ce sulimea dobitoaca era pandita pe la colturi de strada daca poarta chiloti pe mutre si se conformeaza ordinelor de a nu sufla in front.

2 si 3 par cele mai probabile, mai ales 2 in conditiile unei someriade din aia monumentala de zeci de procente combinata cu stoarcere de taxe si impozite...adica furtuna perfecta pentru kontracte.

Tags
curente, evenimente, interpetari, opinii