![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
A vazut cineva acest film?
http://www.youtube.com/watch?v=JTyaK1C8NgU Ce parere aveti? Ma intereseaza un punct de vedere ortodox avizat nu simple pareri. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Clipul este propagandă bolnavă. Cine a inventat conceptul are o problemă gravă la cap. Last edited by lugrez; 14.03.2011 at 23:34:56. |
|
||||
|
||||
![]()
O prostie sa poti afirma ca esti gata sa mori pt. credinta ta sau pt. Hristos. Daca vom avea pe Duhul Sfant vom avea putere,daca nu - omeneste vorbind - e imposibil. Haideti sa nu bravam si noi ca Petru...
Doamne-ajuta! |
|
||||
|
||||
![]()
Avem ocazia de a muri in fiecare zi pentru Hristos renuntand la voia proprie si iertand pe aproapele nostru.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
2. Sa mori tu insuti pentru credinta ta. (crestinii ortodocsi) Ti se pare acelasi lucru ?! Citat:
Daca noi nu le putem face pe cele mici, cum putem indrazni sa ravnim la cele mari. "Nu am ajuns nici la praguri, insa deja nalucim la cele din interior" (Sfantul Efrem Sirul). Singur Dumnezeu poate intari pe om intr'un asemenea moment. Vointa si curajul omenesc nu vor fi niciodata de ajuns. In fata mortii, fiorul cutremura fiecare particica din noi. Mi'a fost dat si mie sa'l simt, in mica parte.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In crestinism omul are valoare cand se jertfeste pentru ceilalti, nu cand isi omoara aproapele in numele lui Dumnezeu. E de cugetat la faptul ca la judecata finala va trebui sa dam un raspuns legat de ajutorul dat semenilor si nu legat de cati am reusit sa omoram in numele Domnului. Daca omul Il simte pe Dumnezeu atat de aproape precum ii simte pe cei dragi - copii, sotie, parinti, altul va fi raspunsul sau in fata mortii. Pana atunci sa nu raspundem cu usurinta - da, ne-am da viata, in conditiile in care nici post nu tinem cum se cuvine. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca s-ar dovedi ca ala mi-a facut o farsa, o gluma proasta de proportii, pai l-as bate pana as obosi, sa vad daca rezista crestineste la chinuri pentru credinta. Dupa care i-as cere iertare - crestineasca si ea. Spunea cineva undeva ca noi, crestinii, trebuie sa luptam pentru viata si sa fugim de moarte in situatiile-limita. Datoria noastra e sa supravietuim, nu sa murim. Moartea va veni cand va vrea Dumnezeu, nu cand vrem noi.
Să nu abați inima mea spre cuvinte de vicleșug, ca să-mi dezvinovățesc păcatele mele; Psalmul 140, 4 Ascultați Noul Testament ortodox online. Last edited by Florin-Ionut; 15.03.2011 at 10:54:13. |
|
||||
|
||||
![]()
Raoul, cat e el de tanar, a zis cel mai intelept cuvant...
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Opinie extrem de interesanta si nu doar atat, in privinta actelor biometrice | Adriana Cluj | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 04.08.2011 12:26:10 |
O opinie interesanta despre Biserica Catolica | Erethorn | Biserica Romano-Catolica | 11 | 12.02.2011 20:36:01 |
poti sa mori in vis? | The_Fallen | Generalitati | 9 | 30.06.2010 10:19:48 |
Ura pentru........sau Bravo, pentru Credinta! | alecsandru | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 4 | 10.12.2006 22:27:39 |
|