Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.01.2011, 21:48:54
georgeE georgeE is offline
Junior Member

Data înregistrării: 22.01.2011
Implicit jurnal

Acum vro 5-6 ani eram eram elev intr-un liceu din orasul meu . Ma rugam la Dumnezeu seara sa imi dea o fata cuminte sa o am toata viata . In timp am cunoscut o fata ,tot din liceu , in cateva luni ne-am indragostit foarte mult unul de celalalt . Ea atunci nu cunostea mai nimic despre Biserica . In timp i-am povestit tot ce am stiut eu de Biserica si Dumnezeu ( pentru ca am un preot in familie ) . In religia noastra se spune ca este mai pacatos unul care cunoaste cuvantul lui Dumnezeu si nu il aplica , decat unul care nu il stie si nu il aplica . Eram amandoi curati atunci . In timp desi eu stiam k trebuie sa fi curat pana la casatorie am hotarat impreuna cu ea sa incepem si "sa facem dragoste " . Dupa un timp ei i s-au inradacinat bine invataturile bisericii si ajunsese asa incat sa mearga la manastiri sa se imbrace mai acoperit (decent) sa poarte batic la biserica . Problema a inceput knd mi-a cerut sa nu mai facem dragoste pentru k "nu e bine" .eu nu am acceptat . Ulterior facultatea ne-a separat pentru un an (un an foarte greu) . La facultate a inceput sa nu mai fie ca la inceput . A inceput sa fumeze ocazional ... ne-am despartit si ne-am impacat de mai multe ori . Am vrut sa ne casatorim d mai multe ori dar am ramas doar la stadiul de planificare .. La inceput eram prea mici si nu ne puteam pentru ca inca depindeam de parinti , la facultate nu aveam salariu ... Iar acum dupa atatia ani ...knd urmeaza sa avem si salariu flacara s-a stins (cel putin din partea ei ) .In prezent pentru ea sunt mai importante relatiile de colegialitate la serviciu decat mine , sau cel putin mi se pare k orice este mai important decat mine . Spunea mereu ca are nevoie de timp , pretexte ..... Acum suntem despartiti ... Ma rog mereu la Dumnezeu sa imi lumineze mintea , si de altfel si ei sa ii lumineze mintea .. Credeti k asta este o consecinta a faptului k nu am incetat sa pacatuim knd mi-a spus ea ? Eu sincer cred , sau incerc sa ii gasesc scuze poate . Eu am fost primul baiat in viata ei si ea prima fata in viata mea . am stat 5-6 ani impreuna. Intotdeauna am crezut lucrul k si chiar daca am pacatuit este mai bine sa ne casatorim , decat sa ne despartim si asa automat sa trebuiasca sa pacatuim din nou . Am crezut k pacatul se poate repara prin casatorie . Acum ma gasesc pe calea in care nu mai gasesc nici-un raspuns . Voi ce credeti ... ne vom mai impaca vreodata si sa ne casatorim sau viata merge inainte . muntumesc!
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Jurnal Ortodox OvidiuO Stiri, actualitati, anunturi 6 28.01.2009 12:07:03