![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Vi s-a intamplat vreodata sa vreti cu tot dinadinsul sa vi se intample un anumit lucru dar sa stiti f bine ca nu este pe placul lui Dumnezeu? Mie da, si imi dau seama cat de departe sunt de smerenia pe care trebuie sa o aiba un crestin!
Rezultatul stiti care e de fiecare data? dupa ce ma inversunez cu tot dinadinsul , ma revolt impotriva lui Dumnezeu , gandidndu-ma ca mi se cere prea mult, pana la urma fac tot ca mine, obtin ceea ce vreau eu, dar asta nu imi aduce nici o multumire. Dar se vede treaba ca tot nu ma invat minte, trece un timp si iar ma dau cu capul de pereti. Mare lucru e sa simti cu adevarat acel ,,face-se voia TaŽŽ din rugaciunea ,,Tatal nostruŽŽ, sa te lasi in voia lui Dumnezeu . |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Voia mea sau a Domnului? | drexler_justin | Reguli generale de utilizare a forumului | 25 | 31.03.2014 00:34:32 |
Ingerii pot face voia lor proprie? | sergiu | Din Noul Testament | 23 | 03.08.2012 16:12:03 |
Voia lui Dumnezeu | Mtcrysty17 | Generalitati | 146 | 24.11.2011 11:25:29 |
Oare ce voia dumnezeu sa faca din adam? | andreicozia | Din Vechiul Testament | 73 | 30.06.2010 18:28:39 |
David, Rege neînfrînt prin voia Domnului | ben_gal | Intrebari utilizatori | 139 | 16.04.2010 08:29:37 |
|