![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna!
Am o nelamurire si cred ca oamenii de aici care cred in Dumnezeu si sunt intelepti m-ar putea ajuta. Am o prietena de 1 an,ne-am inteles bine,am avut si unele discutii pt ca ea era o fire pretentioasa,dar nu am avut certuri grave,adica erau maruntisuri si acum vreo luna mi-a zis ca ea crede ca nu ne mai potrivim.A stat asa doua ore si apoi i-a trecut si totul a revenit la normal.Aveam planuri de casatorie cu ea, noi ne gandeam la acest lucru, dar nu am discutat nimic serios in acest sens.Eu deja i-am aratat ca am facut primii pasi pt a ne casatori,urma sa raman in acelasi oras cu ea,chiar daca pt mine era un sacrificiu acest lucru pt ca nu as avea un traseu profesional foarte bun acolo si am facut-o pt ca aveam ganduri de casatorie. Totul a inceput acum cand ea a vrut sa plece intr-o excursie la manastiri.Eu nu am putut merge in acea excursie si am lasat-o sa se duca pt ca isi dorea foarte mult si mi-a zis ca pot avea incredere in ea.Mi-a raspuns foarte greu la mesaje,nu-mi raspundea aproape deloc la telefon, dar a zis ca nu are timp pt ca se roaga sau ca nu are semnal.Dupa ce a venit din excursie mi-a spus adevarul. Acolo a cunoscut un baiat mai in varsta cu care a vorbit de 2 ori si el i-a zis ca vrea sa se casatoreasca cu dansa pt ca asa i-a aratat Dumnezeu.A intrebat-o daca are prieten,ea i-a zis ca da.A intrebat-o daca avem ganduri de casatorie,ea a zis ca nu si atunci i-a cerut prietenia.Ea a acceptat si a acceptat si cu jumatate de gura sa se casatoreasca cu el atunci.Mie mi-a zis ca e spre binele nostru si ca noi doi nu ne potriveam oricum si ca e mai bine asa pt amandoi pt ca noi doi oricum nu ne mantuiam impreuna.Apoi l-a prezentat parintilor ei,ei nu sunt de acord si am vorbit cu ea si nici ea nu vrea sa se casatoreasca cu el cel putin acum.Totusi el a mai cerut o fata in casatorie in acest mod. Sincer am avut foarte mare incredere in aceasta fata si o iubesc in continuare.Voi ce parere aveti?Ce e de facut?Au gresit ei?Gresesc eu daca ii cred vinovati?Daca imi zicea ca vrea sa ne despartim inainte sa plece in excursie, ma resemnam fericit. Am discutat cu duhovnicul si mi-a zis sa ma rog pt calea cea buna. Eu ma rog lui Dumnezeu in continuare sa ne arate calea cea buna atat mie cat si lor. Va multumesc! |
|