![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Să ne bucurăm împreună pentru cel de-al patrulea copil al Loredanei. Ea este și nașa fetiței mele, de aceea am primit mesajul de îndată ce bebelul a venit pe lume.
Slavă Domnului și bucurie părinților și frățiorilor pruncului Matei! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu sa-l binecuvanteze, atat bebelusul cat si pe parintii lui!
|
|
|||
|
|||
![]()
Un creștin în plus în lume nu poate fi decât motiv de bucurie, să mulțumim lui Dumnezeu. Domnul să-l binecuvânteze, să-l apere și să-i dăruiască harul Său. Felicitări doamnei Loredana și familiei.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu și Maica Domnului să le binecuvânteze toată familia și pe pruncul Matei!
|
|
|||
|
|||
![]()
Slava lui Dumnezeu, pentru aceasta sfanta minune(nasterea pruncului)...felicitari,sanatate mamei si puiutului...Doamne Ajuta!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Sa binecuvinteze Dumnezeu intreaga lor familie,care este una mai mult decat minunata si bine-placuta Lui.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma bucur pentru ea. Acum o sa aiba cateva luni timp sa stea pe forum, pana creste.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mă îndoiesc că va avea timp de forum, când "echipa" s-a mărit.
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Copilul nascut in afara casatoriei | Elisa39 | Nunta | 37 | 16.01.2018 09:32:25 |
Dorinta de a te fi nascut in alta epoca | costel | Generalitati | 19 | 08.02.2011 17:47:06 |
Pentru mine astazi s-a nascut o stea! | nede_mar | Stiri, actualitati, anunturi | 28 | 19.03.2009 16:15:31 |
|