Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Despre Forum > Reguli generale de utilizare a forumului

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.10.2013, 15:07:23
iulia74 iulia74 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 11.10.2012
Implicit ce pot sa fac ca sa se gaseasca dreptatea ?

Buna ziua,
As fi postat cu totul in alte parte daca povestea nu are si legatura cu biserica din punctul de vedere al faptului ca este vorba despre un preot divortat.Noi doi am avut o relatie de aproape 2 ani , fiind din orase diferite nu am locuit impreuna insa ne vedeam destul de des. In ultimele saptamani am aflat ca astept un copil.Insa acest barbat s-a schimbat ca atitudine total fata de mine si copil. Este normal sa il las pe acest domn sa-si vada in continuare de imaginea lui nepatata pe care o afiseaza de mare sfant si slujitor milostiv al Domnului, In conditiile in care el nu-si face nici macar datoria morala si crestineasca asupra aducerii pe lume a unei vieti? Tin sa va spun ca nu-mi mai raspunde la telefon nici el nici cei din anturajul lui , mi s-a spus doar atat : s-a terminat poti sa faci ce vrei! Oare nu-i este frica de Dzeu?Copilul meu merita atata indiferenta si lipsa de suflet? cum li se permite sa se joace u vietile oamenilor si pe de alta parte nimeni sa nu-i traga la raspundere pe acesti "preoti"???Sunt plina de durere si dezamagire pentru ca ma vad tratata ca o paria si eu si copilul nostru in conditiile in care eu mi-am dorit sa formam o familie sanatoasa si dupa legile crestine.Ce ma sfatuiti sa fac? mi-ar prinde bine niste pareri avizate mai exact ce anume pot face sa-l contientizez crestineste fata de copilul lui ori daca pe mine nu ma asculta, poate exista persoane competente din cadrul bisericii.Mnetionez ca acest preot inca slujeste fiind preot la o institutie.
Multumesc,
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare