Nu mai am aproape nicio bucurie
au tratament, am schimbat atatea antidepresive dar cheful și pofta de viata e cam 30%.Nu mai am nicio bucurie, plăcere îmi creează doar mâncarea
Cum pot face sa îmi ridic pofta de viat, cheful de viata;bucuria de a trai?
Nu am niciun prieten ;sunt pensionat pe caz de boala de schizofrenie si TOC, din cauza problemelor de sănătate m-am oprit la liceu absolvit nu am facultate deși mi-as fi dorit, am energie dar nu am bucurie și motivatie pebtry nimic, mi-am cam pierdut speranța..Faza este ca în 2016 am avut episodul psihotic ce a declanșat schizofrenia iar de când am trecut peste el cu bine, după ni mi-a mai revenit cheful de viata, pofta de viata, bucuria de a trai, nu îmi găsesc sensul și locul în viata, ma atrag multe dar nu cât sa îmi fac pasiuni, poate și lipsa de motivație, practic viata mea nu are culoare, deseori rad, zambesc pe dinafara dar în interiorul meu e e ger, tristețe și gol, asta e, nu mai am nicio bucurie, ma întreb de ce m-am nascut pe planeta asta..Chiar ma întreb.Nu mai vad bucuria în viata decât în fast food și dulciuri, am ajuns sa ma droghez cu Anxiar doar ca să imi dea stare aia de moral ridicat 3-4 ore cât are efectul..sunt foarte dependent de el.
Cum sa îmi recapăt bucuria vieții?
Sunt asa de dereglati neurotransmitatorii mei?
|