Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.11.2008, 20:05:19
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Smile De ce e pacat?

[COLOR=green]Am citit pe aici niste postari care efectiv, mi-au blocat mintea. Sa vedeti. Intr-o postare, autorul subiectului spunea ca e pacat sa razi... De ce? [/COLOR]

[COLOR=green]In alta postare, am citit ca trebuie sa-ti pui frana imaginatiei... Ca e pacat sa vedem cu ochii mintii. De ce? [/COLOR]
[COLOR=green]Realizati ce recomandare ni se face? Adica sa nu mai cream, pentru ca actul de creatie incepe cu imaginatia. [/COLOR]

[COLOR=green]Sa nu privesti... Pai, cum sa nu privesti? De ce sa fie pacat sa privesti? De ce maicutele noastre crestin-ortodoxe de la manastiri nu privesc in ochii celor cu care dialogheaza? Lor le este frica de ceva. De ce? [/COLOR]

[COLOR=green]Sa nu gandesti... Si asta e pacat. De ce? Cum sa fie pacat? Pai gandul e materie, arta, creatie - intr-un cuvant, in faza initiala... [/COLOR]

[COLOR=green]Si... alta! Cică să-l arestam pe Mos Craciun ca intineaza/umbreste sarbatoarea Craciunului... [/COLOR]

[COLOR=green]Am mai intalnit si alte anomalii, dar decamdata atat. Sa discutam despre aceste potentiale pacate pe care le facem doar pentru ca suntem oameni.[/COLOR]

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
E pacat? ToaderValentin Intrebari utilizatori 5 18.12.2012 22:39:38
Pacat sau nu? Darkanian Pocainta 33 13.08.2010 23:19:44
e pacat? Valy76 Calugarul 23 22.03.2010 22:30:06
pacat? omosapiensi Teologie si Stiinta 3 25.01.2010 13:30:20
pacat sau nu? pisi Generalitati 34 18.06.2008 23:11:07