Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.04.2007, 19:29:36
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Stie cine va un numar de telefon de la manstirea Plutonita (comuna Frasin) - Judetul Suceava?
Reply With Quote
Vechi 20.04.2007, 19:49:58
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Plutonita,... oare de unde provine numele asta????
Reply With Quote
Vechi 20.04.2007, 19:55:16
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia
Probabil de la satul in care se afla acesta manastire ortodoxa...Sa fie de la numele zeului roman Pluto? ???
Reply With Quote
Vechi 20.04.2007, 20:48:39
quasar quasar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.11.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mirean
Citat:
Probabil de la satul in care se afla acesta manastire ortodoxa...Sa fie de la numele zeului roman Pluto? ???
:):):)
Nuuuuuuuuu
localitatea e relativ recenta,si are acest nume dupa un pluton ,unitate militara,stabilit aici dupa nu stiu care razboi.Stiu sigur asta,chiar de la cineva din localitate.
Reply With Quote
Vechi 23.04.2007, 13:54:31
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de quasar
Citat:
În prealabil postat de Mirean
Citat:
:):):)
Nuuuuuuuuu
localitatea e relativ recenta,si are acest nume dupa un pluton ,unitate militara,stabilit aici dupa nu stiu care razboi.Stiu sigur asta,chiar de la cineva din localitate.
Un numar de telefon de la schitul de acolo ai?
Ma poate ajuta cineva in acest sens?
Reply With Quote
Vechi 24.04.2007, 22:17:45
Sebastiana Sebastiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Mirean,nu stiam ca este telefon fix la schit,dar ma rog,omul cat traieste invata,nu este asa?Ieroschimonah cu telefon mobil nu prea am vazut,dar poate ma insel eu,cine poate stii daca nu decat Dumnezeu si "pustnicii"care au,dar nu prea imi vine mie sa cred ca au mobil prin pustie sau la schit.Unde incarca telefonul?In pustie?Ma faci,ca de obicei,sa rad:D .:)
Reply With Quote
Vechi 24.04.2007, 23:03:26
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Sebastiana
Mirean,nu stiam ca este telefon fix la schit,dar ma rog,omul cat traieste invata,nu este asa?Ieroschimonah cu telefon mobil nu prea am vazut,dar poate ma insel eu,cine poate stii daca nu decat Dumnezeu si "pustnicii"care au,dar nu prea imi vine mie sa cred ca au mobil prin pustie sau la schit.Unde incarca telefonul?In pustie?Ma faci,ca de obicei,sa rad:D .:)
99 la suta din calugarii care ii cunosc au mobil...
Reply With Quote
Vechi 24.04.2007, 23:40:49
Senior Member

Implicit

Mirean,mai scade ceva mai mult de 1/2 din procentul mentionat mai sus,ca sigur te inseli.Poate tu cunosti numai cazuri izolate.Eu nu incadrez exceptiile(cazurile izolate)la regula generala.Si din cate stiu eu,nici carti de vizita nu au,cu atat mai mult mobil.Preotii din lume si anumiti calugari si calugarite(nu toti si nu toate)au mobile,dar aceia sunt cei care au ascultari pe la Mitropolii,Episcopii si Patriarhie si le este necesar acesta numai pt.urgente deosebite si care nu sufera amanare.
Reply With Quote
Vechi 25.04.2007, 08:02:44
Darius Darius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.06.2006
Implicit

nu vad care e problema cu cartile de vizita si mobilul. carte de vizita are si parintele Iustin Parvu chiar cu o poza pe ea si mi s-a parut rezonabil decat sa stau si sa scriu pe genunchi adresa de acolo la dansul. stiu iar un duhovnic la o manastire din Alba, calugar care are mobil si nu pridideste cu indrumarile pe care le da pe mobil spre folosul mirenilor de la mare distanta. iar ne preocupam de lucruri care ne ocupa timpul inutil. asta e ca si cu muzica ce au bagat-o astia in statia de autobuz. nu era destula galagie, mai trebuia si acolo sa imi umple urechea cu reclame si muzica proasta?
Doamne ajuta.
Reply With Quote
Vechi 05.05.2007, 11:12:02
Senior Member

Implicit

Darius,este un lucru bun acesta,ma refer la faptul ca au carti de vizita si mobile,cei care au,dar nu generalizez aceasta pt.ca stiu destule persoane retrase in Manastiri care prefera sa nu aiba,depinde f.mult de optiunea fiecaruia si ramane la latitudinea fiecarei persoane.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare