![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Stie cine va un numar de telefon de la manstirea Plutonita (comuna Frasin) - Judetul Suceava?
|
|
|||
|
|||
![]()
Plutonita,... oare de unde provine numele asta????
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nuuuuuuuuu localitatea e relativ recenta,si are acest nume dupa un pluton ,unitate militara,stabilit aici dupa nu stiu care razboi.Stiu sigur asta,chiar de la cineva din localitate. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma poate ajuta cineva in acest sens? |
|
|||
|
|||
![]()
Mirean,nu stiam ca este telefon fix la schit,dar ma rog,omul cat traieste invata,nu este asa?Ieroschimonah cu telefon mobil nu prea am vazut,dar poate ma insel eu,cine poate stii daca nu decat Dumnezeu si "pustnicii"care au,dar nu prea imi vine mie sa cred ca au mobil prin pustie sau la schit.Unde incarca telefonul?In pustie?Ma faci,ca de obicei,sa rad:D .:)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mirean,mai scade ceva mai mult de 1/2 din procentul mentionat mai sus,ca sigur te inseli.Poate tu cunosti numai cazuri izolate.Eu nu incadrez exceptiile(cazurile izolate)la regula generala.Si din cate stiu eu,nici carti de vizita nu au,cu atat mai mult mobil.Preotii din lume si anumiti calugari si calugarite(nu toti si nu toate)au mobile,dar aceia sunt cei care au ascultari pe la Mitropolii,Episcopii si Patriarhie si le este necesar acesta numai pt.urgente deosebite si care nu sufera amanare.
|
|
|||
|
|||
![]()
nu vad care e problema cu cartile de vizita si mobilul. carte de vizita are si parintele Iustin Parvu chiar cu o poza pe ea si mi s-a parut rezonabil decat sa stau si sa scriu pe genunchi adresa de acolo la dansul. stiu iar un duhovnic la o manastire din Alba, calugar care are mobil si nu pridideste cu indrumarile pe care le da pe mobil spre folosul mirenilor de la mare distanta. iar ne preocupam de lucruri care ne ocupa timpul inutil. asta e ca si cu muzica ce au bagat-o astia in statia de autobuz. nu era destula galagie, mai trebuia si acolo sa imi umple urechea cu reclame si muzica proasta?
Doamne ajuta. |
|
|||
|
|||
![]()
Darius,este un lucru bun acesta,ma refer la faptul ca au carti de vizita si mobile,cei care au,dar nu generalizez aceasta pt.ca stiu destule persoane retrase in Manastiri care prefera sa nu aiba,depinde f.mult de optiunea fiecaruia si ramane la latitudinea fiecarei persoane.
|
|