![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Se apropie Moșii de iarnă, zi specială de pomenire a tuturor celor din familiile noastre, a moșilor și strămoșilor noștri.
O cunoștință m-a rugat să o trec și pe ea pe pomelnic. Am întrebat-o ce nume să scriu și la morți. Mi-a răspuns că nu are pe nimeni mort în familia ei. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Hm... pana acum cateva zile, puteam zice si eu ca nu cunosc mortii din familia mea - sunt, dar eu nu i-am prins, poate doar pe strabunica, de care imi amintesc foarte foarte vag. Bunica a facut pomenire, cat a fost in putere, iar acum am ramas noi sa i-o facem. V-as ruga pe cei care doriti, sa o pomeniti si pe bunica mea Dochița.
|
||||
|
||||
![]()
" Pomeneste, Doamne, sufletul adormitei roabei tale Dochita, iertandu-i ei toata greseala cea de voie si cea fara de voie; daruieste-i imparatia vesnicelor Tale bunatati si indulcirea Ta cea fara de sfarsit ! "
|
||||
|
||||
![]()
La majoritatea bisericilor, în ziua de Moși, slujba începe foarte de dimineață (pe la orele 6-7).
Cei care ajung devreme, au avantajul că cei de pe pomelnicul lor, vor fi pomeniți și la Proscomidie! |
|
||||
|
||||
![]()
As indrazni si eu sa va rog pe cei care puteti sa o pomeniti si pe matusa mea Sonica plecata duminica la Domnul,departe de Romania dupa 2 ani de lupta cu cancerul,la doar 47 de ani.Multumesc pentru milostenie
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca impreuna cu dreptii pe Sonica.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sambata Mortilor - Mosii de iarna | glykys | Diverse Sarbatori | 1 | 14.02.2015 05:47:33 |
Sambata Mortilor - Mosii de Iarna | mirelat | Diverse Sarbatori | 44 | 23.02.2014 23:56:00 |
In miez de iarna, BOR da afara batranii | cocacoc | Generalitati | 96 | 26.12.2010 20:50:34 |
Pomenirea mortilor - Mosii de iarna | toadercarmen | Intrebari utilizatori | 8 | 08.02.2010 22:45:53 |
sarbatorile de iarna | vcosmin | Generalitati | 0 | 06.01.2009 13:40:58 |
|