![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Postez intr-o zi MARE si as vrea sa ma indrumati si pe mine cum sa fac.
Fiica mea, de 22 de ani ( studenta in anu IV la mediu) pe 18.10.2008 este foarte legata de un baiat complet nepotrivit pentru ea: copil din fori, mama lui mai are tot din flori un bebeu de 4-5 ani, locuieste cu parintii ei, doua surori si copiii lor ( banuiesc tot din flori). Sotul meu a incercat sa vorbeasca cu el si ca rezultat a obtinut doar niste vorbe urate: el nu apreciaza "familia si chestiile astea". Eu inteleg ca s-au schimbat timpurile si vremurile de acum 25 de ani cand m-am maritat eu:sunt mai grabiti, mai nerabdatori........... Nu as avea nimic impotriva daca s-ar comporta acest baiat civilizat: adica sa vina sa ne spuna care e situatia lui fata de fata noastra, ce aspiratii are, ce vrea sa realizeze in viata. Dar, nu. O monteaza si pe ea in stilul lui;adica obraznic. Ascunsa. Mincinoasa. Cineva m-a invatat sa dau un acatist pentru indepartarea lor. Nu stiu ce sa fac. Daca ma aude cineva, va rog sa ma sfatuiti. Dumnezeu sa ne ajute pe toti! |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce sunt visele? | ggmarius | Generalitati | 2 | 02.07.2011 12:33:28 |
Ce sa mai fac? sunt disperat. | Vickuo | Generalitati | 154 | 18.08.2009 23:32:07 |
|