Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.11.2010, 00:32:39
Angelina Angelina is offline
Junior Member

Data înregistrării: 10.11.2010
Religia: Ortodox
Implicit Cununii legate

Buna seara!

De multa vreme simt nevoia unei persoane dragi langa mine,a unui prieten/iubit dar indiferent ce as face se pare ca nu gasesc omul potrivit.Uneori ar fi parut ca se iveste ceva bun insa s-a dovedit a nu fi asa.Ma simt singura,incompleta si am o presimtire urata cum ca voi ramane asa si in viitorul apropriat.Sunt studenta,am foarte mult de invatat,sunt o fire mai linistita astfel incat nu frecventez cluburi si alte locuri pe unde cica s-ar gasi parteneri.
Am auzit despre asa-zisele cununii legate si ma tem sa nu am asa ceva ,pentru ca de prea multa vreme imi doresc sa imi gasesc pe cineva si nu gasesc persoana potrivita...e ca si cum as cauta in zadar.
Intrebarea mea este:exista cu adevarat aceste cununii legate? Si daca da,ce se poate face pentru dezlegarea lor?
Precizez ca sunt o persoana credincioasa atat cat imi sta in putinta.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Intrebari legate de Boboteaza sophia Biserica Ortodoxa Romana 19 12.01.2012 23:04:31
Intrebari legate de slujbele bisericilor din tara(schimbari?) sophia Biserica Ortodoxa Romana 4 31.08.2011 14:24:16
" Cununii legate " Hermiod Nunta 1 22.06.2011 17:40:49
Patriarh ecumenic si altele legate de ierarhie sophia Biserica Ortodoxa Romana 4 31.07.2009 21:24:14
Obiceiuri legate de nastere costel Generalitati 2 04.02.2008 19:29:47