Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.05.2009, 20:02:58
oana_21 oana_21 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 05.05.2009
Implicit Problema mea cu ortodoxia

Titlul este putin cam violent dar am cateva probleme si neintelegeri apropoo de biserica ortodoxa si va rog mult sa ma ajutati prin cuvintele voastre;

M-am nascut ca si crestin ortodox intr-o familie fara prea multe principii crestine, la biserica mergeam decat de Paste si cam atat ideea e ca nu prea am avut mare legatura cu biserica pana la vremea cand eu am putut sa decid singura ce sa fac cu viata mea. De ceva timm simpt ca nu imi gasesc locul in biserica ortodoxa si va spun de de;

- de fiecare data cand intru in biserica singurul lucru pe care mi-l inspira este moartea si asta din cauza mirosului de tamaie, al luminii obscure si poate al tuturor sfintilor "morti" pictati pe geamuri si pereti.
- tot mai multi preoti au grave probleme morale si ma intreb cum sa ma mai spovedesc eu la preot cand el poate este cu mult mai pacatos decat mine.
- de ce foarte putini crestini ortodocsi se implica in activitati de misionarism ? (eu am fost vizitata de tot soiul de crestini acasa, dar nici macar odata de vreun ortodox) ?

Acestea sunt pe scurt cateva din problemele si intrebarile ce imi macina mintea si astept parerea si simtirile voastre.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
ORTODOXIA SI ECUMENISMUL cristir Despre Biserica Ortodoxa in general 563 08.07.2013 03:58:38
Ortodoxia este... Ion Pop Generalitati 21 30.12.2012 20:34:23
Ortodoxia dobrin7m Dogmatica 64 25.09.2011 20:23:28
ORTODOXIA cosmin_lovin Despre Biserica Ortodoxa in general 73 14.08.2008 13:43:58
Ortodoxia danyel Despre Biserica Ortodoxa in general 33 03.11.2007 14:59:22