![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Institutul Ecumenic de Muzica Sacra din Bucuresti si Asociatia Nectarie Protopsaltul , organizeaza maine , duminica 8 mai , la ora 19:30 , la Catedrala romano-catolica Sfantul Iosif din Bucuresti , un concert de cantari gregoriene si bizantine despre patimile si Invierea Domnului . Concertul de maine este intitulat : Victimae Paschall . Intrarea este libera !
Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) Last edited by cristiboss56; 07.05.2011 at 22:49:00. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
„Mare ești tu, Doamne, și preavrednic de laudă (…) Căci pentru tine ne‑ai creat și neliniștită este inima noastră până sa-si afle odihna in tine.” (Sfântul Augustin). Last edited by Noesisaa; 07.05.2011 at 23:06:01. |
|
||||
|
||||
![]()
Noesisaa, multumim.
Nu imi place muzica bizantina, o prefer clar pe cea gregoriana, e chestie de gust, recunosc, dar cine stie, poate fi interesant. Pentru cine nu stie, in seara asta a avut loc o celebrare in cinstea Sfantului Charbel, unde a participat si Arhiepiscopul. Cred ca putina lume stie de Sfantul Charbel, asa ca : http://www.saintcharbel.com/. El este un mare sfant maronit ( libanez). In rest, vroiam sa te felicit pentru hotararea de a deveni catolica. Ma bucur nespus pentru tine, nu datorezi explicatii nimanui, e o problema ce tine strict de sufletul tau. LA ce biserica mergi de regula? |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Razboiul nevazut" e o absurditate catolica!E contraindicata! | mihailt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 19 | 10.12.2013 23:36:08 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
Catedrala "mantuirii" neamului va avea 120m inaltime | mihailt | Generalitati | 81 | 24.02.2010 10:54:26 |
|