Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.12.2009, 18:36:51
maniucu's Avatar
maniucu maniucu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.12.2006
Locație: -
Religia: Ortodox
Question Ce profesie v-ar placea sa aveti?

Buna tuturor,
Am stat si m-am analizat in ultima vreme, mi-am analizat viata. Sunt intr-o stare f proasta care e alimentata de multe lucruri si imi gasesc cu greu echilibrul. Nu imi mai gasesc exuberanta de alta data (asta daca consideram ca am fost eu exuberanta vreodata) si nici puterea sa zambesc si sa fiu placuta cand ma intalnesc cu oameni cu care alta data aveam o relatie, fie ea chiar si doar o conversatie, buna si asta datorita profesiei pe care o am si care nu-mi hraneste deloc sufletul. Pe mine, munca care o fac acum nu ma pune deloc in valoare, ma simt total nemotivata si mai mult decat atat de cele mai multe ori lucrez 7 zile pe saptamana, in medie 10 ore pe zi din aceasta cauza nici nu reusesc sa separ f bine serviciul de viata personala
Mi-as dori f mult sa profesez in invatamant, imi plac mult copiii si chiar am facut studii in domeniu, dar, in acelasi timp, cu salariu din invatamant, n-as reusi sa ma intretin singura. De asemenea, mi-ar placea sa am alaturi oameni cu aceeasi mentalitate pe care o am eu...e f greu sa fii privit ca un ciudat la serviciu pentru ca tii post sau pentru ca mergi duminica la Biserica si alte lucruri asemanatoare.
Sunt multe de spus, dar as vrea sa discutam despre ce profesie sau ce functie v-ar placea sa aveti. Daca vreti, puteti sa mentionati in ce domeniu lucrati acum,daca nu discutam doar despre ce v-ar bucura sufletul-in ce domeniu ati profesa cu drag.
Astept sa dicutam despre acest subiect.
Doamne ajuta !

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
ce afacere personala v-ar placea sa aveti ? Mirela0110 Generalitati 32 06.12.2011 12:30:29
Huidu la "Voluntari de profesie" VladCat Generalitati 0 28.01.2011 20:21:35
Preotul si altii din cler - profesie/har pentru toata viata? sophia Preotul 6 14.03.2010 19:02:25
Ce profesie luceafaruldincer Din Noul Testament 1 11.12.2009 11:04:02
Cersetoria=nevoie sau profesie? corbu Reguli in Biserica 38 26.09.2009 21:33:56