Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.09.2010, 10:27:43
Eliana Eliana is offline
Member

Data înregistrării: 09.03.2010
Religia: Ortodox
Implicit Hula impotriva Duhului Sfant

Am o cunostiinta care spune ca si-a amintit de curand ca in adolescenta (ea avand acum 22 de ani ) a avut o perioada grea dpdv psihic si in timpul uneia dintre crizele de nervi de atunci a adus injuratura lui Dumnezeu.

Intre timp, crescand a uitat pacatul respectiv si s-a apropiat de Dumnezeu cu inima curata din cate vad insa a intrat in panica cand si-a amintit ce a facut si acum traieste cu impresia ca nici daca s-a calugari nu va scapa de facul iadului.

Eu nu stiu ce sa-i spun insa sper ca poate aveti voi cunostiintele necesare.

Stiu ca legea Dumnlui nu se comenteaza insa ma gandesc ca daca s-a pocait, tine toata viata posturile, iubeste si respecta pe Dumnul poate El va avea mila de ea intr-un final.

Mi-a spus ca nu vrea decat sa stie ce trebuie facut, orice, numai sa merite iertarea. Ea este de asemeni casatorita insa si-a pus si problema ca va trebui sa se calugareasca pentru a obtine iertarea.

Asa cum am spus, poate aveti voi intelepciunea necesara sa ma ajutati s-o linistesc pentru ca mi-a mai spus ceva care m-a speriat si anume ca nu vede nici un rost in a mai trai dca si asa va ajunge in iad indiferent ce va face.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cele 7 daruri ale Duhului Sfant Laurentiu Generalitati 52 28.03.2016 12:29:30
hula impotriva Duhului Sfant mihaisepo Din Noul Testament 27 21.08.2011 01:02:17
pacat impotriva Duhului Sfant lore86 Generalitati 12 20.04.2011 11:42:12
Despre pacatul impotriva Duhului Sfant lacrimi Din Noul Testament 35 14.04.2010 07:23:20
hula impotriva Duhului Sfant anaana71 Generalitati 14 30.01.2010 14:30:27