![]() |
![]() |
|
|
|
#1
|
|||
|
|||
|
Scumpa mea, sa stii si tu ca graul se spala in 9 ape inainte de a se pune la fiert si nu se amesteca in coliva.Aceasta se fierbe la foc cat se poate de mic si cam 2-3 ore incontinuu intr-adevar cu apa dublu din cantitatea graului(arpacasului).La sfarsit se pune zahar dupa ce graul s-a racit.Aceasta e reteta de coliva .O gasiti si in cartile de gastronomie ale maicutelor.Sa va fie de folos
|
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Reteta cu fructe de mare | angiteo | Intrebari utilizatori | 58 | 25.09.2016 23:26:43 |
| Reteta coliva | DinuC | Slujba inmormantarii | 47 | 21.02.2014 08:45:51 |
| desen coliva | andrada3 | Sfanta Liturghie | 4 | 12.05.2011 22:52:43 |
| Ce semnifică coliva | sofronie | Generalitati | 1 | 30.01.2011 03:00:57 |
| Reteta mantuirii | NECTARIE | Generalitati | 3 | 24.01.2011 16:56:59 |
|
|