|
|
||||
|
||||
de cate ori intoarcem obrazul?
De cate ori intoarcem obrazul? odata , de doua ori , o luna , un an 15 ani? pana murim la propriu? mas razbuna sau ar fi pacat daca i-as citi legea si i-as spune ca ar putea fi judecat de tribunal si ca nu am nimic cu el si nu vreau asta dar sa ma lase in pace
|
|
|||
|
|||
Citat:
Cine te obliga? Botezul primit. 9. Nu vă plângeți, fraților, unul împotriva celuilalt, ca să nu fiți judecați; iată judecătorul stă înaintea ușilor. Daca s-a-ntamplat ca el a ajuns in fata ta si te-a indispus, inseamna ca l-a trimis la tine Cuvantul sa sa-l inveti sa ierte si el asa cum il ierti tu.
|
||||
|
||||
Citat:
|
||||
|
||||
crestin ortodox
dar sa imi cunosc drepturile si obligatiile este pacat.
sa iti cunosti ca ai dreptu sa mergi la magazin sa iti cumperi o paine si sa ai obligatia de a purta masca e pacat? |
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Nimeni n-a murit ca eu sa am internet, nici eu nu o sa mor daca n-am. Numai cine plateste are "dreptul" la internet.
|
||||
|
||||
daca ai su 30 de ani si nu ai citit ce inseamna comunismu adica putina cultura generala te inteleg
|
|
||||
|
||||
Ce legatura are comunismul care a existat in Romania cu accesul la internet?
Pe vremea cand ieseam noi la revolutie nici nu stiam ca exista internet. Last edited by Dalian; 26.02.2021 at 11:37:25. |
|
||||
|
||||
Citat:
exista oameni care si-au cerut dreptul la credinta strigand asta in strada, preoti care au murit in lagar pentru dreptu de a spovedi si tine o slujba multi au murit ca si-au rostit dreptul logic ca mor daca pacatuiesc. Conform voua au pacatuit ca si-au cerut si impus un drept la credinta e logic doar ca azi unii nu recunosc asta |
|
||||
|
||||
Citat:
Credinta si internetul nu sunt unul si acelasi lucru. Nu mai fii copil! Conform tie si altora care cred ca internetul e credinta si credinta e internetul. Last edited by Dalian; 27.02.2021 at 13:12:22. |
|