Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.09.2010, 14:03:56
brokeneagle brokeneagle is offline
Junior Member

Data înregistrării: 10.07.2010
Implicit Donatie biserica

Am intampinat recent o problema, care imi genereaza nenumarate intrebari si nedumeriri. In cele ce urmeaza o sa tratez de la inceput si pana in prezent despre ce este vorba.
In urma cu aprox. 3 ani am insotit preotul dintr-o parohie alaturata la activitatile legate de Craciun/Boboteaza, in vacanta de iarna, ca elev. Cu toate ca parintele mi-a platit, eu fiind cel care i-am carat plasa de bani, cand nu se uita i-am furat din ei, iar din bani am cumparat diverse lucruri. Aveam in plan sa ii returnez banii integral la primul salariu, pe care l-am primit in luna in curs.
Am estimat atunci banii in euro, iar acum am aceeasi suma in euro, gata de returnat, dar problema este ca atat parintele, cat si cei din parohia dumnealui (nu judec, doar am constatat) sunt oameni barfitori, si ar trata problema intr-o maniera cat se poate de neplacuta - nici nu l-am putut contacta pe parintele, in afara slujbelor oficiate la biserica nu l-am gasit.
Am intrebat in stanga si in dreapta, iar indrumarile pe care le-am primit au fost de tipul: mai bine decat sa ii dai banii lui, doneaza anonim la o biserica saraca, cei de acolo ar aprecia mai mult gestul si ar fi aceeasi bani, in fata lui Dumnezeu.
Acum va rog din suflet sa imi spuneti cui ar trebui sa returnez si ce anume, ca sa ma stiu cu inima impacata ca nu am datorii, stiute sau nestiute. Voi incerca sa ma ocup si de partea Tainei Sf. Marturisiri si Pocaintei, dar deocamdata, de 2 ani de cand locuiesc in Bucuresti, nu am gasit un duhovnic, poate si aici mi-ati putea recomanda un parinte cu parohia in Bucuresti.

Cu deosebit respect,
Alexandru
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Iubirea de aproape (ruda) vs donatie manastire! stanciuf Generalitati 29 10.05.2012 00:16:54