![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Dedic acest topic celor care au parteneri de viata eterodocsi. Scopul pentru care l-am deschis este de a-i incuraja prin simpla putere a exemplului.
Pentru rugaciunile multora si datorita faptului ca am urmat sfaturile duhovnicului de a ma impartasi aproape saptamanal, iata ca sotia s-a spovedit pentru prima data in viata in seara asta. Maine vom merge impreuna sa ne impartasim. Multe lucruri s-au schimbat in bine in viata noastra datorita prezentei Lui Hristos si multumita rugaciunilor Bisericii Sale. Rabdare, rabdare, rabdare, ca Domnul lucreaza. Ceea ce ni se pare noua imposibil este cu putinta la Dumnezeu, care asteapta de la noi doar putina vointa. Doamne ajuta in continuare.
|
||||
|
||||
![]()
E o realizare extraodinara pentru amandoi!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si multumiri pt. ca impartiti cu noi bucuria voastra. Sa stii ca postarea ta este datatoare de speranta. Sper sa mai participe si altii cu exemple personale. Doamne ajuta. |
|
|||
|
|||
![]()
iertare ca intreb dar ce religie a fost sotia dumneavoastra?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa va dea Dumnezeu numai binecuvantari! As vrea sa te intreb, daca poti raspunde, ce atitudine ai avut: i-ai vorbit desopre credinta sau a devenit ea curioasa vazand ca te duci la biserica? Nu intreb din curiozitate, am un motiv personal pentru a aduna marturii despre acest subiect.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Oricum, ea si-a dat seama ca ortodoxia este o cale nobila de existenta, care merita atentia. Iar eu imi pun mari sperante in sotia mea, deoarece stiu ca samanta semanata a cazut intr-un pamant bun, pe care l-am ales cu grija mai dinainte. Acum ati descoperit un alt motiv pentru care mi-am petrecut timpul tastand mii de mesaje aici. :)
|
||||
|
||||
![]()
Botezata la noi si apoi ortodoxa numai pe statistici.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ma bucur pentru tine frate Ionut.Cand se intoarce un om la Hristos,la credinta adevarata,in Mantuitor,in Dumnezeu e un lucru mare,o minune ca sa zic asa.Dumnezeu a castigat un suflet iar sotia ta a castigat pe Dumnezeu.Asta cred eu
Numai bine |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intrebam pentru ca stiu cazuri cand ravna unuia il indeparteaza pe celalalt de Biserica, chiar daca este credincios - prin opozitie. Sau nu stiu, mi-e greu sa inteleg exact, poate din cauza ca cel care merge la biserica nu respecta in inima lui libertatea celuilalt, chiar daca o respecta cu vorbele. Credinta e o treaba foarte delicata.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfintirea apei si a casei de Boboteaza | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 18 | 06.01.2010 15:21:35 |
Despre multul rau pe care l-am facut cu unele postari ale mele aci | mihailt | Generalitati | 2 | 05.01.2010 18:17:06 |
Rugaciune pentru cumpararea casei | anelice | Generalitati | 1 | 06.08.2009 12:49:28 |
SFANTUL IOAN BOTEZATORUL, ocrotitorul casei noastre | icamilin | Diverse Sarbatori | 10 | 07.01.2009 22:37:54 |
Floarea de la coltul casei | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 06.12.2007 13:00:29 |
|