![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna,
va rog sa va rugati sau sa o pomeniti in rugaciunile voastre pe prietena mea Anamaria caci trece prin clipe grele de incercare ... tatal ei ION a suferit a doua operatie pe creier (cancer)...momentan e la Oncologie dar doarme cea mai mare parte a timpului si in plus s-a intamplat sa nu mai simta nici nevoile fiziologice ...ma intelegeti ce vreau sa zic a ajuns sa-i puna pampers ... si ea singura are grija de el eu una nici nu ma vad in stare de asa ceva dar cred ca Dumnezeu a intarit-o sa poata face asta Va rog mult si Dumnezeu sa va rasplateasca |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu si Maica Domnului sa le dea sanatate, putere sa treaca peste aceasta incercare si credinta tare.
|
|||
|
|||
![]()
Maica Domnului sa mijloceasca pentru roaba ei Ana Maria si pentru robui ei Ion.
|
|
||||
|
||||
![]()
Maica Domnului sa ii dea tarie sa isi faca datoria si sa il insanatoseasca pe Ion!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Apel la rugaciune | silvia55 | Umanitare | 3 | 27.01.2012 00:02:51 |
Apel la rugaciune | BursucGabrielaIonela | Umanitare | 77 | 16.10.2010 01:33:16 |
Apel de rugaciune | sunsray | Generalitati | 4 | 01.07.2010 16:34:38 |
Apel pentru rugaciune! | snowdrop | Umanitare | 6 | 24.11.2008 16:56:43 |
apel la rugaciune | c.ovi | Umanitare | 2 | 04.06.2007 19:28:05 |
|