![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce ziceti de asta?
Reforma in educatie: 20.000 de scoli si gradinite au fost desfiintate in ultimii 10 ani https://www.fundatiadinupatriciu.ro/...ultimii_10_ani Biserica de ce nu finanteaza scolile? |
|
|||
|
|||
![]()
Depinde de judet,de exemplu Arhiepiscopul nostru Teodosie al Tomisului poate ca nu a infiintat o scoala dar a infiintat cantine sociale camine si a promovat copii saraci la invatatura!Si plus de asta Biserica in ziua de azi nu mai are aceeasi putere administrativa cum avea inainte.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si plus de asta este de vina statul asta capitalist unde noi suntem sclavi platiti pentru ca nu se administreaza decat pe autostrazi si telegondole peste o padure,etc.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Biserica nu e statul si nici nu ar trebui sa isi preia vreo indatorire de acest gen. Ea ne pastoreste din punct de vedere duhovnicesc, dupa puterile fiecaruia si nu socio-uman, oricat de mult ne-ar placea asta.
:-) |
|
||||
|
||||
![]() Pentru că nu e treaba ei... Sau vrei ca întreg învățământul din România să devină învățământ confesional? Publică mesajul ăsta pe un forum ateu să vezi ce părere au cei de acolo!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|||
|
|||
![]()
padrevicentiu, decat sa ii da-i unu-i om un peste sau o paine, mai bine ii dau o undita sau o sapa si il inveti ce sa faca cu ele
![]() I.Calin "Pentru că nu e treaba ei... Sau vrei ca întreg învățământul din România să devină învățământ confesional? Publică mesajul ăsta pe un forum ateu să vezi ce părere au cei de acolo!" Numai arunca vina in alta parte. Asa cum merg oamenii si cer ajutorul credinciosilor pentru biserici si manastirii(mici donatii), nu inteleg de ce nu s-ar face acest lucru si pentru ce-i saraci. Lasati statul, ca ai nostri conducatori DORM. Stii ce vorba urata ai zis? Cum biserica merge si roaga sa ii se dea, dar ea la randul ei nu poate da??? Asa din putinul ei. Oare daca era-i un astfel copil mai gandeai asa? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
capitalism insemana invatamant privat, si spitale private !!! avem un stat comunist, tovarase,mostenire de la ilici !!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca-s bani destui. Poate nu-i vointa. Am vazut un clip in care se spunea ca Patriarhul Daniel e mason, ar putea fi o explicatie. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
educatia copiilor | nicoletajuravle | Generalitati | 70 | 22.02.2014 21:48:19 |
Educatia tinerilor | romandragut | Alte Religii | 25 | 06.04.2010 19:03:27 |
Educatia parintilor | cozia | Generalitati | 6 | 11.08.2009 19:15:15 |
Erori in educatia religioasa | iosif | Despre Biserica Ortodoxa in general | 62 | 16.07.2008 14:22:28 |
Educatia azi | IC | Generalitati | 25 | 12.03.2007 14:15:37 |
|