![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dupa cum au putut observa cei din Bucuresti, in preajma Sfintelor Pasti, au fost retrase biletele RATB. Prin urmare, indiferent daca vrem sau nu, suntem obligati sa cumparam carduri! Aceasta mi se pare o batjocura la adresa crestinilor si cred ca ar trebui sa se revina asupra acestei decizii.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]()
Am observat ca si in Timisoara sunt acele carduri in paralel cu biletele... totusi costul unei calatorii pe card e mai scumpa, de ce ar fi benefice si dorite de calatori? Comoditate sau nestiinta?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Până la urmă care este diferența între un card normal (de ex. de credit) și unul satanic, cu cip? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Sunt centre de inchiriat biciclete ( ieftin si la indemana oricui . . . , fara carduri si cipuri )
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu pot sa merg pe bicicleta.Si e periculos prin Bucuresti.Cum sa ajungi cu bicicleta de la Eroilor la Piata Sudului? De ce va sperie cardul RATB? Ce ne facem cand vor iesi cardurile de sanatate?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Obiceiuri de Sfintele Pasti | admin | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 32 | 01.05.2013 06:11:08 |
De Sfintele Pasti va primi botezul | Adriana Cluj | Botezul | 2 | 12.04.2012 16:59:31 |
Mielul de Sfintele Pasti | ghpepene | Intrebari utilizatori | 15 | 18.04.2011 17:48:23 |
Intrebare in legatura cu Sfintele Pasti | Dutzu | Generalitati | 1 | 23.05.2009 20:53:51 |
|