![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
dracii sunt fiinte care au varste de sute de mii de ani,si au vazut multe,dar totusi,de ce le scapa un singur lucru:ca vor fi invinsi oricum ar fi?Ce rost are sa posede oameni,daca rezultatul este aproape mereu acelasi:omul ajunge in fata preotului care izgoneste demonii si ii infrange groaznic?Atunci,de ce mai incearca acelasi lucru cu alti si alti oameni,daca stiu ca sunt mereu izgoniti,caci puterea lor este nimic fata de puterea Lui Dumnezeu si a sfintei cruci? Este ca si cum as incerca eu sa il atac pe Jet Li!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De ce vor diavolii să corupă oameni ? Din răutate pură. Vedem atât de des acest lucru și la oamenii răi: ei nu se mulțumesc a se limita la propria lor răutate, ci încearcă să-i atragă și pe alții în orbita răului. Sunt convins că ați cunoscut genul acesta de oameni: e foarte răspândit.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
N-am loc in lumea asta | cred_cu_adevarat | Generalitati | 7 | 21.03.2012 11:40:04 |
Din punctul meu de vedere asta e garantat o exagerare!Voi ce credeti? | Iuliiiii | Generalitati | 21 | 23.08.2011 20:26:24 |
Cum se scapa de CORUPTIE! | andreicozia | Generalitati | 6 | 28.12.2010 01:07:33 |
cum pot scapa de lacomie,zgarcenie? | alexya89 | Generalitati | 34 | 07.07.2010 16:26:51 |
|