![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
SUNT FERICIT .... SUNT FERICIT !!!!!
SI MA SIMT BINE ... SI MA SIMT BINE !!!!! SENSUS VIETII L-AM GASIT ... SENSUL VIETII L-AM GASIT !!!! INTALNINDU-TE PE TINE ... INTALNINDU-TE PE TINE !!!! Ooooo STEAUA EEEEEEEE.... Ooooo STEAUA EEEEEEE OOOOOO STEEEEEAAAAUUUUA ALLLLEEEEEEEE OOOOOO STEEEEEAAAAUUUA ALLLLEEEEEEE !!!!!! ![]() http://www.youtube.com/watch?v=BCI0UwQEImc |
|
|||
|
|||
![]()
A fost un meci frumos cu Amsterdam, foarte frumos.
Remarcabilă hotărârea, încrederea, dârzenia. Bravo lor! Ne-au mai înseninat puțin, o clipă am început să sper că au revenit zilele bune ale fotbalului nostru. Or reveni, cine știe... Și să nu ne pierdem cumpătul cu bucuria....:) Deocamdată, însă: bravo Steaua! Jos cu pălăria, băieți! Felicitări și suporterilor din tribune... A fost cu-adevărat frumos! |
|
|||
|
|||
![]()
Nu degeaba zicea cineva ca fotablul e o forma de idolatrie.
|
||||
|
||||
![]()
o formă ciudată de idolatrie, în care îți iei la înjurături idolii, imediat ce nu îți aduc satisfacții.
Last edited by Dumitru73; 22.02.2013 at 15:40:03. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E o religie tare ciudata :)
|
||||
|
||||
![]()
Citeam undeva, nu mai stiu unde, cum ca sporturile astea de masa reusesc, in ansamblul lor si pe perioade intinse de ani, sa "ia cu mana" din istorie cel putin cateva razboaie pe secol. Daca e adevarat, mai bine asa decat bombe si cenusa.
Apropo: Citat:
Quidquid latine dictum sit, altum sonatur. User vechi: hmiron. User si mai vechi: scrabble. Last edited by horatiu.miron; 22.02.2013 at 21:17:06. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si in plus Steaua? Eu le amintesc tuturor fanilor infocati ai Stelei ca daca pierdea echipa lor nu deschidea unul gura. In plus, daca mai pierdea 2 meciuri in campionat avea acasa maxim 4000 de spectatori. Dar acum toti sunt fani infocati. Ce e ciudat? Toate rezultatele lor actuale se datoreaza.... surpriza... faptului ca dereglatul ala psihic de la Petrolul l-a lovit pe Galamaz. Atunci a "renascut" "spiritul Stelei" .Atunci atitudinea de huligan a lui Martinovici a adus suporterii la stadion si atitudine in randul echipei. Astea au fost cauzele ce l-au determinat pe Becali sa investeasca bani in aducerea de jucatori. Deci, inca o data, despre ce vorbim?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
gandeste-te ca, pe cat de "fericit" esti acum deoarece echipa favorita a invins, s-ar putea sa cazi in fundul prapastiei disperarii si dezolarii, atunci cand va primi bataie! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar eu făceam doar un comentariu la ce scrisese Alin. |